Tak keď ide v telke poobede reklama na vaginálnu mikózu tak je to divné, lebo v tomto čase deti pozerajú telku. Tak mi to príde dosť nevhodné. Nech takéto reklamy dávajú len od určitej hodiny (alebo radšej vôbec).
Je mi neprijemne asi preto ze ich nemam s kym pouzivat (kondomy) no a tie reklamy na zenske veci su vacsinou ako pises bleh... Ale mohol som zahlasovat len za jednu moznost
akukolvek reklamu beriem ako nutne zlo ale je pre mna absolutne irelevenatna, v zivote som na ziadnu nedal, vsetko, co kupujem si vyberam na zaklade inych kriterii a informacii, nez je TV reklama... a reklama je pre mna dobry oddychovy cas na WC alebo uvarenie caffé, takze ju vobec nesledujem a nevnimam...
Ja som asi chlapec zo slušnej rodiny, keď sa za to hanbím keď to dávajú a nedajbože ešte s mamou keď kukáme telku ...hento by fakt nemuseli, ale tak je to firma, asi chcú zarobiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov