Ked som si uvedomil , ze sklamanie sa v ludoch je pre mna az prilis vysokou cenou za tie ostatne veci prijal som zivot v ustrani, studiu a sebarealizacii.
Zatial o inom mentalnom vzostupe neviem. Som spolocensky ale priatelstva v ci vztahy v pravomslova zmysle uz nenadvazujem.
Ale momentálne som príliš spokojná a príliš sťastná na jednom mieste na to, aby som sa posúvala kamkoľvek, hoci aj nahor. Zas raz spadnem na papulu a keď pôjdem od dna, tak sa posuniem o kúsok vyžšie ako som teraz
každý deň inak, zo dňa na deň sa to mení, raz fajn, raz je to hrozné, pondelok som myslel že zošaliem, nič sa mi nedarilo, mal som zlú náladu, proste zlý deň, utorok doobeda to pokračovalo a od poobedia som sa mal super až do včera ... dnes taký nič moc deň ...
No myslim, ze som viac otvorenejsia k istym ludom, pred ktorymi som mala predtym zabrany alebo skor strach hovorit svoje nazory....viem, ze to znie cudne, ale ked sa pozriem na to spat, ani ja nechapem, preco som sa niekedy robila niecim cim nie som - bala som sa povedat svoj nazor. Taktiez sa uz sebou tak nezaoberam, myslim vyzorovo, ako povedzme pred 2 rokmi. Pochopila som, ze sa netreba bat komunikacie s ludmi, co tiez niekedy byvalo, pretoze som sa hrozne hanbila za moju strasnu vyslovnost "r". Avsak to nepovazujem za chybu, lebo ma to posunulo k tomu, ze som sa sama naucila spravnu vyslovnost. Urcite si myslim, ze tieto zmeny ma posunuli urcite vyssie nez nizsie. A co sa tyka zmien momentalne, tak nicim vynimocnym neprechadzam. Jedine co sa teraz zmeni je to, ze sa budem musiet viac rozhybat ohladom skoly, kedze sa blizi koniec semestra a s ním aj skusky. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Zatial o inom mentalnom vzostupe neviem. Som spolocensky ale priatelstva v ci vztahy v pravomslova zmysle uz nenadvazujem.
Príliš veľa zmien na mňa, i keď zmeny mám rád.
Ale momentálne som príliš spokojná a príliš sťastná na jednom mieste na to, aby som sa posúvala kamkoľvek, hoci aj nahor. Zas raz spadnem na papulu a keď pôjdem od dna, tak sa posuniem o kúsok vyžšie ako som teraz
nemám viac čo dodať
Všeličo si uvedomujem, ale znechucuje a odrádza ma to, čiže ide skôr o posun k horšiemu.