misionarska asi ja neviem vsak ako vam bude na chuti a bnajmenej bolestivejsia? ak nemam prepichnutu blanu (pretrhnutu) tak ta to bude boliet aj tak aj tak
nemas sa, ze osm sa zapojil. rado sa stalo aj na buduce
ked ste hanblivi tak misionarska poloha to sa mi zda ze je obycajna on lahne na teba a idete aleob ty na neho. alebo sa radsej zoznamit zo svojim telom a nerobit nic ak ste hanblivi naozaj co ineho?
Neže sme taký úplne nejaký hamblivý....to zas nie...ale proste tak normalne hamblivý ako dvaja čo sa veľakrát nahý nevideli :o)Ale inak zlatá je tá hamblivosť...
o chalnoch, o muzoch. o dievcatach, o zenach tam to bolo ale kasli na to ak ces polohy dake dak si to napsi do google a skus si niec nasjt. zadara nic nems posnaz sa a budes mat pocit lepsie vykonanej prace
ak nevies link na google tak tu je
www.google.sk
napis trebars polohy alebo ja neviem co kamasutra. nauc sa hladat fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som prva boha .. nvm cci si prvy krat prihlasena ak jo berem ak ne tak sa strc ja nvm tak si pozri starsie diskusie.. d
tento birdz ma zacina srat .. preto lebo furt sa tu pisu stale tie iste fora a o tom istom..
nemas sa, ze osm sa zapojil. rado sa stalo aj na buduce
Čakala som tu všeličo,ale toto fakt nie...nevadí...
Inak som si pozerala aj staršie diskusie,ale nič normálne som nenašla a áno som tu prvý krát.Aj tak dik.
to nielen že si neviem predstaviť ale aplikovať by som to asi tiež nevedela :o)
Predstav si takých dvoch normálne hamblivých ľudí na koni....
ak nevies link na google tak tu je
www.google.sk
napis trebars polohy alebo ja neviem co kamasutra. nauc sa hladat fakt
Z dôvodu že sa tu už na všetko pýtalo a že sú tu už iba odhnité zvyšky ľudských existencii ktoré iba na všetko pičujú sa fórum permanentne zatvára..
Odpovede si nájdite v starších diskusiách
lahnes na brucho, rozcapis nohy a drzis si chodidla rukami... a cakas co a bude diat
RADY PRE OBOCH
NEEXPERIMENTUJTE