Ako vstavate? Nejake rady, alebo tipy na pesnicku? Nejaky iny budic rana?
ach ja nestastny zemepan, kebyze som sa naucila v rannom detstve vstavat nacas, tak by som teraz bola dalekoooooooo inde, takze nejake tipy na ranne vstavanie? Ked tu vsetci pisete, ze mate problem zo zaspatim ( s cim ja vobec problem nemam ) tak skusi
mama je môj budík aj teraz keď odchádzala tak ma budila ak do roboty nejde tak si nastavuje budík a tiež ma budí ... asi to je už jej choroba z povolania lebo brata dlhé roky tak budila keď chodil do práce
nemala som problém vstať, ale už hej, tak ma ráno budí normálny budík, rádio budík a mobil všetko s 5min odstupom a budík mám položený dosť ďaleko od postele na zemi, aby som musela vstať a vypnúť ho. A znelku v mobile mám nejaký Clockalarm4 a v rádiobudíku mám naladené RadioFM, lebo nič iné sa mi nedarí chytiť.
Na zvonenie nemam pesnicku lebo by som ju hned znenavidela,mam tam to najnechutnejsie pipanie ake sa dalo. Ked viem den predtym ze vstavanie bude obtiazne necham mob na stole aby som musela vstat.Ale aby sa taketo veci nestavali dostatocne sa motivujem tym, ze ked zavcasu vstanem stihnem sa nejst zbalit, dam si bongo a zapalim pred skolou.Bongo je motivacia to clear things up
@luwele ja som ju tiez mala hrozne rada a preto som si ju dala na budik ale odvtedy ju nemozem ani pocut ale to sa mi stalo zo vsetkymi budikovymi ked tak spominam, mala som aj fuck a dog od blink 182
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja som to spravil tak, že som si dal 24 hodín fullout bez spánku, večer ma zalomilo jak ťavu a potom, to už len nedosrať a dodržiavať harmonogram.
a daj si mobil (alebo to, čo ťa budí) tak, aby si musela vstať, aby si ho vypla
asi toto
proste keď si ľahnem, do pár minút spím
a pokiaľ fakt nutne nemusím, skôr, ako o 10tej sa z postele nevytrepem ^^ ale akože hej, plánujem s tým niečo robiť
inak to príde s vekom si myslím, keď čím budeš staršia, tým budeš skôr vstávať (vidím na rodičoch
zobudí zaručene
(alebo nikdy sa mi nič tak rýchlo nesprotivilo ako toto