Už za pár hodín začína nový rok... A neviem ako vy ale ja keď si spomeniem čo sa mi za ten rok stalo tak si prídem omnoho skúsenejší ako pred rokom a už si myslím že skúsenejší byť nemôžem no... každý rok zistím ako som sa plietol
opraviť si známky, byť viac ctižiadostivá, nechať si narásť vlasy....
a do nového roka ako to tak vidím vstúpim spiaca, lebo vôbec nemám náladu na celé tieto silvestrovské pičoviny
Ziadne som si nikdy nedavala, ale tento rok som sa rozhodla, ze si zacnem hned ukladat veci do skrine, ako si ich vyzleciem a budem tam prvy raz za zivot poriadok!
Inak kamaratka je z ruska, ona oslavuje novy rok s kazdym casovym pasmom v rusku uz od obeda asi..
Chuda, ta ma predsavzati.
a predsavzatia??
1. menej piť
2. viac sa učiť
3. prehodnotiť svoje hodnoty
4. nevstupovať do partnerských vzťahov
5. lepšie sa chovať k ľuďom, kt. pri mne zostali aj napriek všetkému...
ja si dávam predsavzatie že zas neschudnem lebo sa budem cpať sladkými chujovinami, bude ma fanaticky otravovať ďalší chuj pokým nebudem agresívna, bude ma srať škola a všetko bude v podstate tak isto nahovno ako predcházajúci rok.
Taj určite musí byť všetko typ top (ten deň). Hlavne byť dokonale učesaný, upravený a taak... Ani neviem načo to robím, ale posledný deň v roku chcem mať ten najlepší. A predsavzatia si dávať nemusím. Len to dráždi. Takže tak. XD
dnes idem na Silvestra totlane nepripravena, bez nejakych planov, cisto iba improvizacia s najlepsou kamaratkou, s vinom, v budove mojej prace ale aj tak sa tak nejak teism, lebo ked som mala velke plany vzdy to dopadlo na hovno a uz to viac na hovno dopadnut nemoze ako pominule roky takze vstupim donho v pohodicke ! : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a do nového roka ako to tak vidím vstúpim spiaca, lebo vôbec nemám náladu na celé tieto silvestrovské pičoviny
Inak kamaratka je z ruska, ona oslavuje novy rok s kazdym casovym pasmom v rusku uz od obeda asi..
Chuda, ta ma predsavzati.
a predsavzatia??
1. menej piť
2. viac sa učiť
3. prehodnotiť svoje hodnoty
4. nevstupovať do partnerských vzťahov
5. lepšie sa chovať k ľuďom, kt. pri mne zostali aj napriek všetkému...
@3
a tak.
ha, ha, ha
1. Dohnať OnePiece ongoingy..
2. Začať cvičiť a chodiť v teplejšom počasí vonku sám...
Neviem neplánujem si dávať veľa predsavzatí lebo aj tak ich nesplním čiže tak no..
2.Byť viac pozitívna.
3. učiť sa?
Viac si nedám a ako pozerám ani tieto nedodržím..
@geezer6321 tka som zvedava ako nam to dopadne !
nech sme všetcia vpohode, except haters. nech sa nám darí. a hlavne mne