Ahoj, s byvalym je to dnes pol roka co sme sa rozisli. Rozchod nebol prave naj, prisla do toho ina, zmenil sa, hladal na mne uz len chyby a kedže to bol vztah na dialku tak som to vzdala a pristupila na kamaratstvo. Hovoril, ze nebol by velmi rad keby sa
takmer presne ako ja s mojim bývalým (po rozchode bola "dohoda", že ostaneme kamarátmi), s tým rozdielom, že zatiaľ sme sa nevymazali z kontaktov, ale často nad tým uvažujem.. ale je to zaujímavé ako ma na fb alebo cez sms dokáže úplne odbiť ignoráciou a nezáujmom, keď ho zavolám na pivo "nie, takto je to lepšie, že sa nestretávame.." a keď ma v meste stretne s jeho kamarátmi, tak sa ide z toho posrať a už ma objíma a s "prirodzeným" úsmevom a záujmom sa ma spytuje na život.. nechápem, čoho sa bojí, ak by sme sa stretávali, obaja máme stály vzťah s niekým iným, určite je aj on šťastnejší s jeho terajšou, rovnako ako ja s mojim. netuším, kde je problém
načo je potrebná "dohoda o následnom kamarátstve"? príde mi to hrozne nasilu... proste vzťah medzi vami nefungoval. a aj kamarátstvo je v istom zmysle vzťah.
ok, môže medzi ľuďmi pominúť tá príťažlivosť, láska, alebo čo všetko to je, to, čo to robí "niečím výnimočnejším, než je bežné kamarátstvo", ale predsa ten vzťah (aj keď "len" kamarátsky) nemôže fungovať na základe nejakej dohody... o čom to je, keď to nie je spontánne, prirodzené a príjemné pre obe strany?
nemá zmysel siliť to. nechápem, načo vôbec on niečo také chcel - lebo to tak robia vo filmoch? deformované zmýšľanie toto... alebo mu robilo dobre, keď ťa mohol zakaždým odbiť porovnaním so súčasnou priateľkou?
Môj bývalý je shizofrenický maniak ktorý ma po spamovaní na facebooku kde sa ma väčšinou o pol druhej ráno pýta či idem von a urazí sa keď mu napíšem že ležím zmaže a začne na birdzi vypisovať do KAžDéHO statusu ako ho strašne nezaujímam, následne po niekoľkotýždňovej odmlke mi lajkuje fotky na fb a zase na birdzi napíše ts alebo do statusu niečo milučké akoby sa ani nechumelilo a takto to robí asi rok.
no tak ci onak.. aj ja som narobila hluposti, nemala som dost hrdosti, a chcela najivne verit ze budeme fungovat aspon ako kamarati... Videl ze sa koli tomu trapim, a nechal sa ma ponizovat, moja chyba... Raz dokonca aj strasne ziarlil, ked si myslel ze niekoho mam, ze vraj nech nehrajem dvadielko, ked som mu to nechela vesat na nos, ze on vie ze s nim chodim.. a ci sa za neho hanbim, ked mu o nom nchcem povedat.. cele to bolo divne... a najdivnejsie bolo ze chcel za mnou prist len tak ako by sa nechumelilo k nam domov, len tak ze kamaratsky poopekat s mojou rodinou a na par dni.. co som zamietla, ved by ma asi porazlo mat ho 3 dni vo svojej izbe par cm od seba, a to si este pohneval aj moju mamku co ho zboznovala, ani sa jej neospravedlnil.. ale ked som ho po rozchode ziadala stretnut sa a vysvetlit si to do oci, nie cez pc, tak to ma odbil, ze pre neho je vsetko uzavrene on uz so mnou nema co riesit... je dobre ze to skoncilo,. lebo on sa v tom uz len fakt vyzival ze ma trapil uz davno som to mala spravit
@leilla nie "nechcel".. ale ze "nechal" ma nech sa mu ponizujem, si asi zle precitala.. ale mas pravdu.. proste to musim nechat tak, nech sa to samo vyriesi
@lienka123123 az mi tlak stupol.. presne toto iste som mala na krku.. nechaj to tak, daj tomu cas a ver mi ze ta to prejde. a ked si mlady vsimne ze ho uz mas uplne na haku a ze tie jeho divadielka s tebou ani nehnu, to este len bude cirkus.
@idiotproof jujky, nestras ma... uz ked som sa odhodlala, ta uz hadam budem mat pokoj, ze sa uz neozvem ani ja jemu a ani on mne. Ako to bolo u teba? rada prijmem akukolvek skusenost ci radu.. nech vim comu sa vyvarovat
Nieco podobne som uz zazil s byvalou...taketo "kamaratstva" su len zamienkou pre to, aby si ten druhy mohol na tebe vylievat zlost,a riesit svoje komplexy alebo nevie, co vlastne chce....jedine trvale riesenie, aby som neskoncil na "psychiatrii" bolo odist (prerusit kontakty)..a navzdy!
prepac citala som len tak zbezne a poviem iba jedno s byvalim sa neda dobre vychadzat D Nehrozi !!!! dohoda o kamaractve je chujovina nepoznam nikoho zo svojho okolia kto by to tak mal a vychadzam aj so svojej skusenosti proste to nie je mozne
@lienka123123 ignorovať ignorovať a ešte raz ignorovať aj po sto rokoch ... najlepšia rada akú som kedy komu dala (hlavne preto, že je z vlastnej skúsenosti) tak si to váž a rob podľa nej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ani nad tým nerozmýšlaj dalej a zabudni,aj keď niečo mi hovorí že sa ti ešte ozve
ok, môže medzi ľuďmi pominúť tá príťažlivosť, láska, alebo čo všetko to je, to, čo to robí "niečím výnimočnejším, než je bežné kamarátstvo", ale predsa ten vzťah (aj keď "len" kamarátsky) nemôže fungovať na základe nejakej dohody... o čom to je, keď to nie je spontánne, prirodzené a príjemné pre obe strany?
nemá zmysel siliť to. nechápem, načo vôbec on niečo také chcel - lebo to tak robia vo filmoch? deformované zmýšľanie toto... alebo mu robilo dobre, keď ťa mohol zakaždým odbiť porovnaním so súčasnou priateľkou?
spravila si najlepšie, čo sa dalo.
(ach)
len zo zvedavosti nie si náhodou tá čo sa stále točí okolo jedného a toho istého, alebo sa jeden a ten istý točí okolo teba...?
na jednej strane tvrdíš, že ťa nechcel ponižovať, a na druhej strane... presne to aj robil
proste nechaj tak, nerieš, také veci sa vyriešia najlepšie samé s odstupom času. prípadne úplne zmiznú. a obe varianty sú dobré
jaj, hej slepá som
samo je v tomto najlepší riešiteľ... to už mám rokmi overené
z jedným sme super kamaráti a s druhým sa ledva pozdravíme (ale to ledva je z jeho strany.. :/)
spalit mosty a chodte si kazdy vlastnou cestou.