Dievčati som posielal po častiach peniaze lebo písala, že je v dosť zlých ťažkostiach v Nemecku. Dokopy to robí už 600€. A sľúbila, že keď v januári príde domov, tak mi to všetko vráti. Už sú to tri mesiace. VIAC V PRVOM KOMENTÁRI
Keď jej píšem alebo volám, tak nereaguje a len keď napíšem, že to budem riešiť inak, tak potom sa zľakne a odpisuje, že mi to vráti všetko lebo, že vraj jej zablokoval účet exekútor. S frajerom mali že vraj spoločný účet. A od nemeckého účtu nemá kartu, tak vie z neho poslať len keď bude v Nemecku. A to keď pôjdu napäť, tak už peniaze nikdy neuvidím. A osobne za ňou neviem ísť lebo neviem či je v BB,ZV,RK alebo niekde inde a nechce prezradiť kde je. Ja už neviem čo mám robiť. A cez právnikov to nechcem riešiť lebo zo 600€ bude 20€
Nuž, môžeš jej furt vypisovať a pripomínať sa
Poprípade to ešte na ňu zahrať že rozumieš že teraz tie peniaze nemá, že kľudne aj počkáš ALE nech ti pred notárom podpíše uznanie dlhu.
Keď to podpíše môžeš podniknúť ďalšie kroky a peniaze od nej bude pýtať exekútor
obávam sa, že ani právnici by nepomohli, pretože ste nespísali zmluvu o požičke.
každopádne skús to s ňou nejak slušne vydiskutovať, vyvýjaj na ňu jemný tlak, zahraj na city.
ak to nezaberie, možno sa ti uľaví, ak prijmeš fakt, že ťa proste ojebala.
Podľa mňa tie peniaze už naspät neuvidíš, avšak nepoznám ju a možno má fakt problémy tak, ako ti vraví, záleží od charakteru človeka ktorý nemôžem súdiť keďže neviem o koho sa jedná.
Ale aspoň po častiach by mohla splácať, nemusí dať plnú sumu naraz. Pokiaľ ste nemali spísanú nejakú zmluvu a dával si jej len "na ruku", tak v tomto prípade žaloba asi moc platná nebude
@greenteawithhoney poznám ju dlhší čas ... viem že býva vo Zvolene ale niekedy je v BB, RK u rodiny alebo niekde na Juhu. Všetky peniaze som posielal cez účet na jej účet, práve keď sa im auto pokazilo v Prahe keď sli do nemecka (že vraj )
No neviem mne by bolo kokotné dlhovať dakomu ŠESŤSTO euro preboha. Zisti kde je a rieš to o dušu spasenú. To sa cez správy len tak nedá, vieš ako. Držím palce
Iba mne to príde naivne a jebnute? Alebo som len ja... necitlive hovado ktore nepoziciava ludom peniaze.... Prispievam iba na overene ucty nikdy nie na ulici a pod....
môžeš to dať na súd, ale či sa ti chce pre tie peniaze naťahovať? mne dlžia viac a už som sa rozlúčila, že tie peniaze uvidím.. lebo.. aj tých právnikov treba asi zaplatiť a nemáš isté, že to vyhráš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Poprípade to ešte na ňu zahrať že rozumieš že teraz tie peniaze nemá, že kľudne aj počkáš ALE nech ti pred notárom podpíše uznanie dlhu.
Keď to podpíše môžeš podniknúť ďalšie kroky a peniaze od nej bude pýtať exekútor
každopádne skús to s ňou nejak slušne vydiskutovať, vyvýjaj na ňu jemný tlak, zahraj na city.
ak to nezaberie, možno sa ti uľaví, ak prijmeš fakt, že ťa proste ojebala.
Ale aspoň po častiach by mohla splácať, nemusí dať plnú sumu naraz. Pokiaľ ste nemali spísanú nejakú zmluvu a dával si jej len "na ruku", tak v tomto prípade žaloba asi moc platná nebude