inac ja som to asi robil len 2x alebo len raz - kazdopadne raz si pamatam nedavno a bolo to dost narocne, karfiol ma dost zly tvar na to, aby som ho pchal do muky, vajca a struhanky - preto ma laka skusit to len namocit do cesticka. ze bude trochu ina chut/textura ma az tak nesere
ja doma karfiol nerobim, ale inak v trojobale.. ale inak existuje na to trik, ze si karfiol alebo sampinony napichas na spajdlu a rovno ich takto viac naraz obalujes nemas za co
@kakofonicka nechápem ten trik. Však jedna sprostá ružička karfiolu je takého tvaru, že sú muky ju obaliť. Ako mi pomôže, keď to budem mať ešte sťažené ďalšími ostarami na spilke?
@kakofonicka asi sa nechápeme xD nejde len o nadobu, ale ako namočíme karfiol do múky, keď ho mám napichany vedľa seba? Bojím sa veľmi.
Tá strana smerujúca k inému napichnytemu predsa bude ešte horšia na obalovanie... neskutočne sa cítim!
Ty zrejme dávaš veľa múky, aby sa to potom dalo poriadne obsypat, ale ja nikdy potom neviem, čo s takou múkou robiť, takže obalujem vždy v malinkom množstve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale neohlasovala som zaň, lebo sa nestotožňujem s vulgarizmami
Tá strana smerujúca k inému napichnytemu predsa bude ešte horšia na obalovanie... neskutočne sa cítim!
Ty zrejme dávaš veľa múky, aby sa to potom dalo poriadne obsypat, ale ja nikdy potom neviem, čo s takou múkou robiť, takže obalujem vždy v malinkom množstve
pre niekoho je viac sexi cesticko...
a uz ked jest take gastropeklo jak je smazeny karfiol, tak v SYROVOM CESTICKU dietky moje