tuším som jediný čo pochopil na čo sa týpek pýta on ju chce vyprovokovať k tomu aby po ňom skočila.aby ho strhla do postele,alebo kdekoľvek inde a to je predsa jednoduché keď vieš ako na ňu
ach je vyprovokovať do nepríčetnosti... myslíš tým, aby bola horny as hell a kričala- Pretiahni ma!?
hm... nechaj ju aby ta zvádzala, no hneď sa nepoddávaj... a hlavne nebuď mŕtvy chrobák alebo rýchlopich, svetloplach, rozpustené-vlasy-neznášajúci,....
@steptronic Povedz jej že je krásna zvnútra....alebo jej povedz že nie je až taká pekná ale vynahrádza si to s inými vecami...väčšina žien zareaguje tak že si s nimi ale už nikdy nešuchneš
@steptronic a keď to myslíš tak že do nepríčetnosti ako to už niekto písal horny as hell tak ju rob rob a tesne predtým ako sa má spraviť prestaň...oddiaľ jej to...a potom zase znovu tesne pred vrcholom...po tretíkrát ju pojde roztrhnúť
jozinator toto som mojej spravil a lutoval som to nedala mi oddychnuť ... a keď ju chceš vyprovokovať sa zamysli čo baby neunesú ??? no predsa onkurenciu inej baby aky si medzi babami celkom oblúbený využi to ona sa chytí ver mi vlastná skúsenosť ale neprežeň to potom by ťa mohla poslať velmi lahko tam kam chceš ísť ty len trošku inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a prečo ju vytáčať?
Či mas nejaké iné plány?
Ako ju vyprovokovať? Ignoruj ju niečo ti bude rozprávať a ty sa rob nevnímajúcim a potom zrazu:"ˇO čom si to hovorila?" a rob to stále
» badwraps.phpwebhosting.com/stickerheads259...
hm... nechaj ju aby ta zvádzala, no hneď sa nepoddávaj... a hlavne nebuď mŕtvy chrobák alebo rýchlopich, svetloplach, rozpustené-vlasy-neznášajúci,....
alebo si len pozri » www.redtube.com/49566... a inšpiruj sa
P.S.: Dúfam, že za toto ma nejaký admin neblokne na 24 hodín