neviem, googli, ale hento vyzerá, akoby to mal na sebe nešikovný maliar...radšej daj iné farby, pokús sa skôr o nejakú pestrú hmlovinu, alebo galaxiu, len nie hento...
frkanim farby najlepsie zo zubnej kefky na tricko... ako sme sa hravali, ked sme boli male deti v skolke... a tamtie terakotove flaky akoze mracna, to by sa dobre robilo so savom na spongii, len tak prilozit a pockat, co to spravi (tie moderne tricka z cinakov sunejako divne farbene a so savom tahaju do rysava, ked som to naposledy skusala)
tie oranžové časti vyzerajú ako pofŕkané nejakým odfarbovačom, alebo savom....a potom to ostatné len pokvapkané bielou farbou....teda ja by som to skúsila takto
nikdy som nerobil, ale mama mala batikovacie obdobie a podľa toho ako vyzerá usudzujem, že ja by som to skúsil takto:
0. vezmi čierne tričko
1. vezmi savo, VEĽMI rozrieď s vodou, vylej na pár miestach, kde chceš mať tie veľké a jemné machule, chvíľočku nechaj pôsobiť, dôkladne oper.
2. vezmi savo, menej rozrieď s vodou, zblízka pofŕkaj na tých miestach kde chceš mať tie menšie svetlejšie machule, chvíľu nechaj pôsobiť, dôkladne oper
3. vezmi savo, nerieď vôbec, jebni do takého toho postrekovača v ktorých sa dodávajú čističe na okná, nastav jeden prúd, zdiaľky pofŕkaj, nechaj dlho pôsobiť, dôkladne oper
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ako inak je to perfektný nápad...
nikdy som nerobil, ale mama mala batikovacie obdobie a podľa toho ako vyzerá usudzujem, že ja by som to skúsil takto:
0. vezmi čierne tričko
1. vezmi savo, VEĽMI rozrieď s vodou, vylej na pár miestach, kde chceš mať tie veľké a jemné machule, chvíľočku nechaj pôsobiť, dôkladne oper.
2. vezmi savo, menej rozrieď s vodou, zblízka pofŕkaj na tých miestach kde chceš mať tie menšie svetlejšie machule, chvíľu nechaj pôsobiť, dôkladne oper
3. vezmi savo, nerieď vôbec, jebni do takého toho postrekovača v ktorých sa dodávajú čističe na okná, nastav jeden prúd, zdiaľky pofŕkaj, nechaj dlho pôsobiť, dôkladne oper
4. done.