Prehľadávaním webu trávim v posledných týždňoch podstatnú časť života - momentálne napríklad začínam zisťovať možnosti skladacích stoličiek. Všetko technické a všedné však ustúpilo na okraj pri natrafení na celkom obyčajný a predsa niečím iný obrázok:
Moja pohoda??? Wuuu, to je niekde ďaleko, niekde na pláži, pri mori, och! Ja chcem pohodu
Ale doma mi stačí, keď sa nemám učiť, keď ma nikto zbytočne neotravuje, keď nemusím upratovať a môžem robiť si to, čo ma baví... a za najväčšiu nepohodu považujem len tak ležať a nič nerobiť
napr. keď idem s priateľmi von, a som hrozne dlho, je to niečo nové, bolo to zážitok s vedomím že na zajtra nemusím nič a užívam si tie chvíle a potom len tak sadneme do tepla a bavíme sa o všeličom, zvyčajne sú to chytĺavé témy a tak
do toho si predstavujuem nejakú zimu, večer, tma a niekde v reštaurácií zašitý kde nik nie je alebo u niekoho v prítmí kecať, jesť a piť pochutiny, zabávať sa
alebo pri ohni alebo všeličo s tým spojené
hlavne ten kontrast vonku zima, v interiery teplo mi evokuje príjemné pocity
a pohoda má pre mňa veľmi veľa významov, mohol by som to špecifikovať aj ako čas/obdobi kedy sa cítim šťastne super, nemám žiande záväzky na zajtra ani na blízku budúcnosť a tak.. alebo aj čítaním knihy, pozeraním dobrého filmu na ktroý som čakal pol rok
- Rozvalený na gauči čítam knihu s čajom v ruke
- Sedím niekde na cestách pozerám von oknom v ušiach hudba
- Pri pive v nejakom útulnom bare s priateľmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale doma mi stačí, keď sa nemám učiť, keď ma nikto zbytočne neotravuje, keď nemusím upratovať a môžem robiť si to, čo ma baví... a za najväčšiu nepohodu považujem len tak ležať a nič nerobiť
2. Za stolom s notebookom, lebo ten je v takom stave, že na posteľ/nohy si ho radšej ani nedávam
napr. keď idem s priateľmi von, a som hrozne dlho, je to niečo nové, bolo to zážitok s vedomím že na zajtra nemusím nič a užívam si tie chvíle a potom len tak sadneme do tepla a bavíme sa o všeličom, zvyčajne sú to chytĺavé témy a tak
do toho si predstavujuem nejakú zimu, večer, tma a niekde v reštaurácií zašitý kde nik nie je alebo u niekoho v prítmí kecať, jesť a piť pochutiny, zabávať sa
alebo pri ohni alebo všeličo s tým spojené
hlavne ten kontrast vonku zima, v interiery teplo mi evokuje príjemné pocity
a pohoda má pre mňa veľmi veľa významov, mohol by som to špecifikovať aj ako čas/obdobi kedy sa cítim šťastne super, nemám žiande záväzky na zajtra ani na blízku budúcnosť a tak.. alebo aj čítaním knihy, pozeraním dobrého filmu na ktroý som čakal pol rok
- Sedím niekde na cestách pozerám von oknom v ušiach hudba
- Pri pive v nejakom útulnom bare s priateľmi
But for example...
@luc.ka Kto to sú?
django django ❤ ❤ ❤