veľka, stará, škaredá, vo vnútri je strašne zima. vchod vyzerá celkom fajn, asi aby sme sa nezlakli hneď zrána. najvyššie som bola na štvrtom poschodí, vyššie tento rok neplánujem ísť
má dve spojené budovy- starú a novú, tá stará je stará, ešte také odliatky sov a hláv sú tam, má obrovské dvere, že klučku mám kdesi pri hlave...taká starodávne je celá, a potom tá nová...je už taká nová a obe sú také dožlta( či oranžova?)
tá moja má 5 budov plus zvlášt je bufet taký domček, vzadu je fitko. No a celé to je prepojené akýmsi parkom. V jeden je 8ročné gym. v druhej 4 ročné gym. v ďalšej odborné učebne, labáky,... v ďalšej sekretariát a jedáleň a v tej posledenj telocvičňa.
Moderná budova s vchodom pomalovaných a podpisaným všetkými maturantami ktorý skončily školu a stále sa to rozširuje, prvá budova má 4 podlažia a 2 má 3 podlažia + oddelená Športová hala
Stará, vo vnútri zlé, zvonku zlé, žalúzie takmer žiadne, zima, viac budov pričom všetky v podobnom stave, v telocvični rozpadajúca sa podlaha, na najvyššom poschodí porozkladané hrnce po laviciach - čoby nám nezatekalo. Proste perfect čo dodať
je to normálna štátna škola, ktorá bola bývalou vilou ...potom sa dostavila taká šedá kostka, takže máme prepojené 2 budovy a ja som našťastie v tej vile
neviem jaku ma farbu ...ale ma cervenu plochu strechu....a su to spojene dve takmer rovnake budovy, ktorych spaja jedalen. Jedna polovica skoly je cirkevna a druha statna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Zozadu
Má 4 podlažia, budov má viac a všetky sú spojené do jednej veľkej s átriom.
No a keďže má po rekonštrukcii, vo vnútri je všetko nové.
a je v nej zima
... nebola iná fotka
(je oranzova)
zvnútra má 3 podlažia, pavlač, vnútorné chodby
je po rôznych vlnách rekonštrukcie (jedna asi po revolúcií, jedna predtým, než sme prišli a posledná toto leto)
výťah sa zvykne zaseknúť