j a mam taky peračník čo som dostala tušim eštev v tretej triede odtial využívam jedno pero jednu pentelku... ale aj tak...je bordovy a cely som ho dočmárala
ja mám peračník tiež tuším z Tesca,taký veľký,modrý a sú na ňom kvety.Potrebovala som veľký,lebo v peračníku nosím všetko-perá,farbičky a aj zrkadielko,hrebeň a podobne
ale teraz sa mi nechce vláčiť do školy taký veľký peračník a tak si z neho len vyberiem nejaké perá a tie hodím do bočného vačku v batohu.
ako kedy, dakedy zoberem taku plechovku malicku to som kupil v baleni aj s perom, vybral som si s toho tu vypln na drzanie pier a zmesilo sa mi to toho viac pier. Ale to ani dako nenosim, skor dva pera do tasky a nepotrebujem perecnik.
ja mam k svojmu peracniku citovy vztah, on je so mnou uzod prvej triedy a stale vyzera k svetu, je cierny a taky, ako ma byt ...mosim v nom pera, asi takze, ze: 2x modre "normalne", modre keramicke, cierne atramentove na bombicky, stvorfarebne pero, ceruzku, struhatko, gumu, napln do keramickeho pera, pentelku, verzatilku, hrubu aergonomicku ceruzku a este 2 farbycky (zvyraznovacky, doslova) ...farba pier zavisi od farby atramentu, nie farby povrchu pera
Moj peracnik vyzera presne ako moje nohavice, kedze vsetky pera nosim vo vrackach ... kedze clovek nikdy nevie, kedy si bude potrebovat nieco zapisat a vzdy treba mat nieco, cim sa da pisat, pri sebe
tak maam taky cierny leskly z Avonu...ale teraz si nosiim do skoly šedý H.I.S.......a to maam aj so skolskou taskou ale tu maam cerwenu..ale som s nou weeelmi spokojna...
Peračník mám,nevidela som ho neviem kolko ..ale ne,niekde v taške je,perá hádžem do tašky,viac ma nezaujíma..k peračníku...cez hodiny si tam píšem,už si ani nespomeniem na farbu
minule ked som sa rano ponahlal do skoly tak som si do tasky vysypal tri drziaky na pera a v skole ked som sa v tom prehraboval mi ani jedno pero nepisalo S aspon som poriadok urobil
Hm, mám tri, mením podľa nálady Krava Milka - pre istotu ju nenosím do školy, lebo spolužiaci s ňou stvárali divné veci; taký obyčajný Nike... a ešte jeden taký sarší, modrý s troma mačičkami...
Malý tmavomodrý,hranatý popísaný ešte od čias,keď bol nový,a ja som sa na hodinách strááášne nudil a nosí v ňom iba to najpotrebnejšie-modré,čierne a červené pero,pentelku a gumu.Viac by sa tam aj tak nezmestilo,a aj keby hej,tie gumičky sa m odtiaľ odtrhli
uff ja ani nemam peracnik aspon sa to tak neda nazvat je to obal z gelovych pier a miesto 4 tam mam jedno a cerusku pentelku a centru to je moj peracnik
mám takého somára "IHAČIKA"z rozprávky winnie the pooh... ale dáko ho nenosím, ani perá do školy nič.. väčšinou sa nájde niekto kto má nejaké to pero aj pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
nosim si jedno pero vo vrecku
hahaha srandujem nemam peracnik...max jedno pero aj to niekedy nie tak ako cela trieda
ja nosim 2 pera, 2 pentelky, guma, technicke pero 0,5mm, tuhy do pentelky a zvyraznovac
a este som dostala taky peracnik ANIMAL, ale to vyzera ako puzdro na bagetu a je to trosku neprakticke
Starý, asi 4 ročný peračník z Tesca za asi 100sk, popísaný, špinavý, ale funguje
PODOBNE toto je novsi, moj ma trochu inu rybku
musím mať veľký peračník lebo na 90% hodinách sa nudím tak si musím kresliť alebo vyfarbovať
ale prakticky
ale teraz sa mi nechce vláčiť do školy taký veľký peračník a tak si z neho len vyberiem nejaké perá a tie hodím do bočného vačku v batohu.
takže peračník pekne odpočíva doma
Je v ňom jedno vypísané pero a modrá pastelka (sa zíde
a peracnik mam z tesca taky ruzovo modry z kvetinkami a na tri tie oné..kapse alebo jak to povedat chudak v dost ubohom stave je
nosím dve ceruzky po vreckách, strúhadlo v taške, pero si v prípade potreby požičiavam.