meriam okolo 166 cm,vazim 75 kg ale predsa by som chcela vyzerat ako ine baby ,nie anorekticky stihlo a chcela by som vediet ci mi pomozu gelove prsne vypchavky ked nosim 75 b.prosto vyzerat zenskejsie.obcas nosim ihlicky.dakujem,prosim o tip
Cvičiť mne sa podarilo zhodiť 5kg zo 77 na 72 Tak konečne som ten špek z brucha trochu zrovnal - ale tak nerob si starosti - pokiaľ dievča nahodí pekný úsmev je vždy krásna ale tak treba niečo aj pre zdravie spraviť
žer menej. ono stačí väčšinou prestať žrať sladkosti a nepiť kofolky a pičoviny. ale nejaké megaschudnutie neočakávaj, ale pochybujem, že by si chcela ísť CKD
ani ihličky, ani gélové vypchávky ani žiadná iná podobná kkcina z teba ženskú nespravia
a tými ihličkami si aj tak vyklopkávaš cestu k bolestiam klbov, tak veľa šťastia.
a rada? hýb sa, to pomáha 100% , nehovorím o tridsaťhodinovom tréningu na deň, len vyraďovať výťahy, zapojiť schody, na auto nemyslieť viac ako na ovocie a zeleninu a jesť čokoládu vždy ked to chceš, nejdeš predsa na miss, máš v paži kilo - 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a tými ihličkami si aj tak vyklopkávaš cestu k bolestiam klbov, tak veľa šťastia.
a rada? hýb sa, to pomáha 100% , nehovorím o tridsaťhodinovom tréningu na deň, len vyraďovať výťahy, zapojiť schody, na auto nemyslieť viac ako na ovocie a zeleninu a jesť čokoládu vždy ked to chceš, nejdeš predsa na miss, máš v paži kilo - 2