no skratena verzia...proste jedneho dna prisla kamoska zacala ma volat veve...v tom case som mala zalubu namiesto v pisat w...okrem tohto som nic ine nemenila ani ziadne priblble striedanie velkych a malych pismen...a som si to nejako skrasila na vewea ostalo to tak a aj celkom sa mi to paci ...ale v skutocnosti ma takto takmer nikto nevola...vlastne kazdy clovek ma vola inak
2. Pre nezainteresovaných neznamená nič a pre nezainteresovaných ani neobsahuje nijaký význam. Mne pripomína uplynulú minulosť dávnych čias a bohaté historky.
Všetci sú v tom, že to môj nick je podľa tej čokolády...(a teraz pozor na to prekvapivé zistenie) ...no nie je to tak!!!! Inšpiráciu som našla v Kolodium Forte (náter na bradavice a kurie oká)
lebo Gemma je moje birmovné meno a veľmi sa mi páči a používam ho všade (nie, nie som pošahaná katolíčka), ale keďže už bolo obsadené tak ma nič stupídnejšie ako dať si pred to honney nenapadlo
Fleur je kvet po francúzsky a 13.1. mám narodeniny Aké prozaické
Zopár ľudí ma už ku kvietku prirovnalo, ale iba tí, ktorí ma poznajú. A vedia, prečo tak urobili
Okrem toho, na krku hrdo nosím od 20tych narodiek ešte aj symbolicky, od kolegyne a dobrej kamarátky v jednom, striebornú retiazku s príveskom kvietku, v strede má perlu. Keď mi ten darček dala, tak povedala: Ty si taká naša krehká kvetinka
Môj noteboočik lenovo sa volá Anemona, čo je veternica po latinsky A je celý kvetinkovaný. A kvety zbožňujem
Lebo všetko, čo ma napadlo predtým, bolo už obsadené...A už z posledných síl som viac-menej v nervoch napísala "zebystaleja (?!)." A potom sa mi to začalo celkom páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2. Volajú ma tak...
fakt netuším čo znamená...asi kokosový orech?
a ľahko sa mi to zapamatalo
2. niečo ako smiešny pojem alebo tak
2. mozte hadat
2. Anitchka - znamena Anicka ale paci sa mi to takto s "tch" , lebo to sa v anglictine cita ako "č"
2. tipnite si
2. viem ja?
2. Pre nezainteresovaných neznamená nič a pre nezainteresovaných ani neobsahuje nijaký význam. Mne pripomína uplynulú minulosť dávnych čias a bohaté historky.
2. kdejaké internetové databázy sa v tom rozchádzajú ale keby sa niekomu chcelo čitať
» www.thinkbabynames.com/meaning/0/Cassa...
» www.behindthename.com/name/cassandra...
» www.babynamescountry.com/meanings/Cassan...
» www.20000-names.com/female_c_names....
2. Alchemilka je rastlinka
2.) je to môj Birdz nick
1.Kedže sa volám Miška tak som skúšala a vzniklo toto.
2. odvodené od Michaela ,čo je v hebrejskom preklade "Boh" alebo "Bohu podobný"
Zopár ľudí ma už ku kvietku prirovnalo, ale iba tí, ktorí ma poznajú. A vedia, prečo tak urobili
Okrem toho, na krku hrdo nosím od 20tych narodiek ešte aj symbolicky, od kolegyne a dobrej kamarátky v jednom, striebornú retiazku s príveskom kvietku, v strede má perlu. Keď mi ten darček dala, tak povedala: Ty si taká naša krehká kvetinka
Môj noteboočik lenovo sa volá Anemona, čo je veternica po latinsky A je celý kvetinkovaný. A kvety zbožňujem
S kvetinkami som skrátka akosi spojená Tak preto.