Ja sa v škole občas nudím.. je len málo, ktorých baví škola od 7:50 do 13:15 alebo 14:05(ako u koho/ tak o sa zabávate na hodinách.. napr.. ja zvyknem čítať Woloviny.. alebo píšem svoje ódy na Nudu.. alebo tak..
ja som tiež písavala ódy na nudu, blicovala, kreslila, písala kamarátkam a tak...... odkedy som na vysokej, tak sa tam ani neunúvam chodiť, spím na intráku
skoro celú knihu som prečítala na prednáške o matike, kreslila ovečky (to preto, že žiadne iné zviera kresliť neviem) a fakt milujem čarbať zvýrazňovačmi. zvýrazňujem si aj veci, ktoré nie sú podstatné a myslím si, že si zapamätám, že to podstatné nie je. ale trt, ja sa to potom celé učím jak krava. ale aspoň múdra krava
Podľa toho, aká je hodina (resp. s akým profesorom) a čo práve robíme. Väčšinou si vložím do uší slúchadlá a zapnem hudbu na mobile, alebo len ticho pretrpím hodinu. Mám rada, ak píšeme (pokojne aj veľa) - vtedy mi hodina ubehne rýchlo, alebo ak je zaujímavá teória (ekonomika, slovenský jazyk...). V pondelky bývame aj tri hodiny (zo siedmych) na počítačoch, takže si niečo čítam na internete, počas informatiky a multimediálnych prezentácií robím zadanie, ak nám nejaké dá, alebo aj počas hodiny techniky administratívy čas rýchlo ubehne, ak píšeme na stroji alebo na počítači v programe. Počas hodiny telesnej výchovy občas hrávame Ping Pong (inak som z telesnej výchovy oslobodená)...
som cez mobil na nete, nadavam na skolu, na ucitelov a na skurvene veci co preberame niekedy ypocuvam sluchatka, a snivam o tom ze by som si blicla ale nechce sa mi, lebo potom by som si musela opisovat pozamky
ja si čitam knihy, luštim križovky, robim si cvičenia na doučko z angliny.. spolužiasi su na mobiloch na nete, popripade chalani maju pozapinane notebooky a hraju celych 6 hodin hru , obyčajnu hru dokažu hrať cele vyučko.. nepochopim
osvedcena metoda, od zaciatku roka som to nepraktizovala len raz. Navod:pred skolou si jebni fono a k tomu dve cigy, najdi si sparing partnera s ktorym budes hrak faraona a kocky o peniaze alebo si kresli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nie máme krátke vyučovanie takže si bud len kreslím alebo spím
... ale chcem si vymyslieť niečo čím zabijem napríklad takú slovenčinuu -.-