wuuaa teraz cez vikend som bola u kamosky a jejiseil taky velky hnusny hajzlovy pavuk po zemi ..ona sa z nicoho nic postavila zacala kricat jak Hitler a este aj po nemecky a zacala po nom skakat ..zabila ho na prvy sup ale skakala po nom este dlho ..potom si sadla vedla mna ja som mala usta dokoran a ona ze : to su mrchy treba ich vyvrazdit .. lubim svojich kamosov
rozplacem sa a zavolam chlapca nech ho zabije, cely cas pri tom placem a potom mi musi ukazat jeho mrtvolu lebo neuverim ze je mrtvy kym ho neuvidim ak tam chlapec nahodou nie je tak vezmem cigarety a mobil, vyjdem pred dom a placem az do prichodu najblizsej osoby ktora ho zneskodni
najprv sa rozplačem, potom utečiem, potom keď sa vrátim, už tam nie je, tak sa rozplačem ešte viac, keď ho nájdem, nastáva štádium radosti a nakoniec ho z krikom zapučím papučou
Ale zas zvyknem nechavat pavukou celkom dlho v obydli, kym nezidu nizsie. Tu na private mame hore v rohu steny pavuka uz dlhsie a nechavam ho kym nezide nizsie.
chemickými zbraňami...najradšej biolitom, prípadne zrolovaným časopisom...snažím sa zlikvidovať všetky článkonožce a pavúky čo sa dostanú do mojej blízkosti. Po zabití zavŕšim úspešný boj pokrikom "Už si dolítal batmana!"
(právo na život majú asi iba lienky, modlivky, motýle, farebné húsenice a zlatušké chrobáčiky)
zabijam vsetko, najbrutalnejsie ako sa da-hmyz rozpucenim, pavukov zoberiem do hajzel papiera a hodin do hajzla a splachnem , to si zasluzia jedine hovada
@sexywoman najprv ho kratučkým šťuknutím zapalovačom ochromím, aby mi neuletel, to mu oškvrkne krídla.. no a keď drbne na zem a trepe sa tam, tak ho pomaly pučím od zadku niečím tenkým, nech mu vytečie tá krv čo nasosal zo mňa.(to obvykle cez deň takto) v noci ho len zaplesknem niečím, ak sa ma mu podarí zobudiť.
Vzdy sa snazim vsetok hmyz co najdem nejako vypustit na slobodu, zabijam ho len v krajnom pripade a vzdy mi je to luto
Napriklad najviac mi je luto tych hmyzov co sa marne splhaju po oknach mhdcky v snahe cez otvorene okno vyletiet ale pri kazdom zatraseni autobusu ich to strasie naspat dole
Ak včela tak sa ju snažím dostať von z bytu.. ale ak nájdem veľkého pavúka ta ho zvyčajne trafím buď päsťou, papučou, časopisom abo hocičím.. nemam rad veľké pavúky si furt vravím že určite sú veľký zato lebo budú veľa rodiť a nechcem veľa pavúkov tak ich redukujem takto
@nikki92 myslim ze som niekde citala, ze taketo male veci ako je hmyz preziju v pohode pad aj z niekolkometrovej vysky, ale nie som si ista
strasne sa bojim pavukov, tak vzdy zavolam daku mamu alebo brata nech ich vyhodia von oknom
alebo ho ukazem macke a ta ho bud zje (ma rada vacsich) alebo ho ma v pic
najhorsie je ze moj priatel sa boji pavukov este viac ako ja
@kurisuri ano, ony to prežijú, videla som aj taký dokument, v ktorom skúmali, aké najväčšie preťaženie pri páde prežije hmyz. Najlepšie je na tom vraj chrobák kováčik ... ten môj komentár bol myslený len tak úsmevne
Pavúkov vyhadzujem von oknom (ak ich mačka nezje), komáre zabíjam, na muchy mám mačku a keď zbadám osu alebo včelu, otvorím okno, balkónové dvere, idem sa schovať do bezpečia a vyleziem až keď je preč.
@amikadze to je už čo za ľúty systém, ľúto mi vás je, mám bez prestania dokorán okno (keď som prítomný), žiaden priamy zdroj svetla namierený do obločnice a je to veľmi príjemné nažívanie. keď aj dajaká sonda vletí, hneď zas vyletí, z nejakého dôvodu.
@tunidlo
alebo že pavúk chytí jeho a nechá sa zmotať do zámotku .D
ešte asi nemali prím tuná na tejto planéte (ak nemáme na mysli kvantitu), podľa mňa sú po nás na rade spolu s hmyzom in general.
"po nás potápky."
minule som isiel spat a lezal som na posteli a videl som pavuka na stene...proste som zaspal a ked som si na neho spomenul uz tam nebol na co to killovat ked vam to nic nerobi? lebo mate strach? sobci
@thrwtchr áno, to malé slnko. bolia ma oči bez toho pozerať na monitor, ale dnes som si kúpila lampičku vrámci sťahovania pracoviska do inej miestnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@3
ale keď nie je nejaký hrozný, tak ho veeeeľmi opatrne dám na nejaký papier a vyhodím von..
ale niekedy aj zabijem
aaaa teda, nic nezabijam, davam von.
inac mi hmyz nevadi a nedavam na ine druhy ziadne prikazy a ani ich nezabijam
Ale ked mam guraz, tak s knihami/bratovym trickom za letu alebo servitkou
Jem :happy:
(právo na život majú asi iba lienky, modlivky, motýle, farebné húsenice a zlatušké chrobáčiky)
[/img][/url]
Napriklad najviac mi je luto tych hmyzov co sa marne splhaju po oknach mhdcky v snahe cez otvorene okno vyletiet ale pri kazdom zatraseni autobusu ich to strasie naspat dole
strasne sa bojim pavukov, tak vzdy zavolam daku mamu alebo brata nech ich vyhodia von oknom
alebo ho ukazem macke a ta ho bud zje (ma rada vacsich) alebo ho ma v pic
najhorsie je ze moj priatel sa boji pavukov este viac ako ja
a vlastne žiadny hmyz nehlušiim :ehm:
väčšinou tie tvorčeky vyhodiim von oknom...
teda..jedine k osám som nemilosrdná!
už nemáme poháre
Dúfam, že neplánujete presť k tomu, že pavúka jeden z vás chytí do ruky a vyhodí ho aj so sebou
@tunidlo
alebo že pavúk chytí jeho a nechá sa zmotať do zámotku .D
ešte asi nemali prím tuná na tejto planéte (ak nemáme na mysli kvantitu), podľa mňa sú po nás na rade spolu s hmyzom in general.
"po nás potápky."
@amikadze
tá stropná vec všeobjímajúca?