Čaute, nemáte nejake zaručené triky, ako zabiˇ%t nudu v práci? Všetky knihy, čo mám už som stihol prečítať a tak isto to je aj s internetom, už mam schodené asi všetko .. nejaké ďalšie dobré nápady? Budem mega mega vďačný
Podla toho kde robis, ja pustam oblubene pesnicky, spievam si a upratujem ale nechcela by som pracu kde cely den netreba nic robit, to je najhorsie a nechapem, ze za to vobec platia ludom
@nicolkaa to robím tiež, ale sme na malom shope takže za hoďku mam všetko upratané :/ veď práve, každý sa mi smeje, že čo sa sťažujem, keď nič nerobím, ale to je hrozné, lebo keď makáš zbehne ti to rýchlejšie a takto sa to ťahá a ťahá
No v obchode bud rad, ze mozes aspon sediet, ja som sa takto nudila v bershke 6 hodin z 8 a nemohla som si ani sadnut ani pozriet nieco v mobile tak si zober nejake krizovky, sudoku, zacni sa ucit cudzi jazyk, napis kazdemu kamosovi list o tom ako ho mas rad alebo zbieraj dobre recepty z internetu pre babku a hra 2048 je fajn ked chces nech rychlejsie ubehne cas
@nicolkaa No prvý týždeň som to mal rovnaké, nemali sme tu stoličku ani nič a chrbát po 2 hodinách státia som si už necítil ten mobil a tak zozačiatku bol tiež veľky problém, dokonca som mal za to aj pokuty ale teraz to už nikto nerieši a napr. teraz si píšem už z PC, ktorý je na shope stačí sa raz ožrať so šéfom, vytiahnuť z neho všetky zlé veci a hneď to máš na pracovisku ľahšie
@unknownboy ja naďalekejší východ aký existuje Ale tak ja som chcel na leto vypadnúť preč stadiaľ a aj zo Slovenska pokiaľ to bolo možné, naskytla sa možnosť tak som tu
Fuuuu, ja by som nechcela pracu, kde by som sa nudila, ako fakt ee. Som stastna, ze robim pracu, kgora ma bavi a cas strasne rychlo ujde, ani neviem ako proste pridem, robim, idem na ranajky, robim, idem na obed, robim a zrazu idem domov, ani neviem ako
@markus96 ,,neuveríš, ale došiel som už do tak kritickej fázy, že som sa začal učiť. Už som si vypracoval asi polku maturitných zadaní z tej nudy Hehe Hehe Hehe "
a hej nuda zabíja, chápem tvoje pocity... čítaj si knihy napínavé detektívky a budeš nasratý potom, keď ti tam príde zákazník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak @1
a @unknownboy hľadáme náhradu za mňa, lebo som to mal len ako letnu brigádku, tak ak sa vieš do 2 týždňov presťahovať do Prahy, máš nový job
alebo pracovať?
Prípadne zmeň prácu.
a hej nuda zabíja, chápem tvoje pocity... čítaj si knihy napínavé detektívky a budeš nasratý potom, keď ti tam príde zákazník
Odpočítavaj čas do konca tvojho PČ....