Jednoducho ako mam zabudnut na chalana ktoreho lubim?? A ete je w tom jedna holka ktora s nim robi uz zase flipi a mna to trapi resp.picha pri srdiecku...
Uuuf no to je tazke prva otazka znie ako dlho uz spolu nechodite a potom by sa dalo radit ale dolezite je mysel zamestnat niecim inym co ta bavi a priznam sa ze v tomto su skvely kamarati aj znami i ked v tomto pripade boli aj smiech ale to treba prekusnut a ako vsetko opat az cas ale ak to chces urychlit tak sa musis aj ty pricinit.
Ondy1985 :hmm ..thak to nie je pozitiwne nic ..w podstate som to aj wedela ale aj thak ..a inak som s nim kazdy den wonku cize so stretawanim sa je problem ..
No to je prave ta chyba. V tomto pripade sa musis zmierit s tym, ze to proste boliet bude. Alebo s nim aspon nechodievaj, ked ide s babenou, ale iba ked ste len sami dvaja alebo v takej partii, kde nehrozi, ze by si musela ziarlit.
=D ze lubim =D loool.. kam ten swet speje? W 10tich rokoch sa prwy krat jebe, w 14tich to "lubi" a w 15tich to uz urcite do roboty chodi.. To si nechcem predstawit ake maju w 16tich wysusene cecky owysnute az po pupok.
Tommyhot : zlaty moj najprw sa uwedom!!!! mnety nadawat alebo narazat na mna sprosto nebudes!!! sa najprw na seba pozri a zamysli sa nd sebou a potom bud mudry !!! laskawo sa na moje otazky newyjadruj pokial sa w kuse snazis znizit ma !!! a pourazat!!!
presne to iste prezivam. ja to robim tak, ze sa uz nesnazim vyhladavat jeho spolocnost,nesnazim sa byt napadna,doliezava a on po case sam pride na to,ze ma straca,ked uvidi,ze uz nie som taka lahko dostupna...
fuuha...ja asi to iste moj chalan,ktory ma zevraj lubil sa dal teraz do kopy s holkou ktoru som brala ako kamosku,ale vedela som,ze ho uz dlhsie chce...a nas rozchod bola mozno viac moja chyba ako jeho...a mna to teraz nenormalne zoziera...uplne ta chapem...treba to prekusnut nic ine sa s tym neda robit...a najhorsie je to,ze ho taq strasne lubim...
. Lizzie1306 & Domculik : mno som rada ze ste sa prawe wy wyjadrili k tejto teme pretoze ste na tom rpiblizne rownako ako aj ja .. ale ja proste som s nim kazdy den a lubim a rposet aj ja dufam w to ze pride na to ze co startil ..
Ach normalne mi je do placu, nikto z nas nevie ako mas na neho do pice zabudnut. VYSKOC Z OKNA, rozdrb si hlavu o MUR, ale staci ked si zeberes klavesnicu a rozjebes ju o stenu aby si sem uz radsej niekdy nepisala. Mi nevieme aky si s nim mal vztah, ako casto si hio stretavala, kolko dni si s nim chodila,. kolko hodin denne ste sa stretavali, ako velmi si ho lubila a ci si ho lubila. Nikto z nas to neviea niekto ty neporadi . Tak sa zobud a nepis picoviny
Tommyhot/ majlos, nejaky ste zaostaly, ja uz mam pohreb vybaveny a splacam ho cez quatro 300sk mesacne. Este vybavujem kar ale musim sa popnahlat lebo uz sa mi to blizi.
noooo,cize:ja som an to tes rovnako-vidite kolko s anas nazbieralo,co?stretavam ho casto,pisem si s nim tak sa zabudnut enda,treba sa s tym asi len zmierit-ako so vsetkym co nam nevyhovuje,bo kebyze mame na vsetko zabudat a odkladat-to de by sme sa dostali,nie?a vela stastia inak ,hlavne pevne nervy-aj ked asi trapne vety ale nic ine nam neostava,hm?
Tommyhot qutro to je ten ony , na splatky Ale jako v kazdom dobrom pohrebnictve ho maju. A pohreb si vybavis do 3 minut a staca ci dva doklady. Ale ponahlaj sa tam, lebo uz mas rizikovy vek, aby si nemal problemi s pozicku, lebo vis uz si stray a mozes hocikedy umret.
Boha dievca, sak mas 14.14!Ja nehovorim, ze mam ovela viac,ale zamysli sa..........Preco by si sa takto mlada chcela na niekoho viazat?si uzivaj zivota. Ved sme mladi a sme free...Teda aspon podaktori ze(Tommyhot a spol.)?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
...ked som mala 14 som bola rada, ze som rada...
-asi preto, ze spravny neexistuje.......loooool