Ahojte, tak otázka ako zabudnúť na dievča ktoré vás nechce ale vy ju milujete. Toľko stránok som si ž prečítal ale mám pocit že keď spravím krok v pred spravím nejakú malú chybu a som dva kroky vzadu. Je mi jasné že toto zažili aj viacerí nie len ja. Mal
jak sa môžete ludia trápit nad takýmto? Si myslíte,že budete celý život s jednou osobou? Jedna etapa života skončila a začne dalšia,to je kolobeh života,tak to prijmi a nedepkuj
Zdá sa to byť ozaj blbé že, láska a trápiť sa ale proste keď to tak cítim. Ozaj pred par mesiacmi by soma si aj ja reagoval tak ako ty ale teraz už nie.
Ja som sa tiez pred nejakym casom rozisiel po dva a pol rocnom vztahu, takze viem kde sa nachadzas. Ja si myslim, ze najdoleitejsia vec aby sa z toho clovek vylizal (ja si myslim, ze som tak na pol ceste momentalne) je okamzite utat vsetok kontakt. Zmazat z FB, zmazat cislo, memorabilie nahadzat do krabice na povalu, poskryvat si na FB jej kamaratov, poprosit svojich aby ti ju nespominali, vyhybat sa miestam kde by si na nu mohol narazit. Tiez pokial citis, ze je to definitivne tak sa vzdaj nadeje, ta sice umiera posledna ale najdlhsie a najbolestivejsie, cim skor prestanes podvedome rozmyslat ako sa dat znovu dokopy, tym lepsie. Kludne mi napis spravu ak mas chut pokecat
@jurito hnenevaj sa na mna ale ked napises hentaku pi*ovinu tak si bud uplny cynik, hras formu alebo ti este nikdy nevrazil do chrbta clovek, na ktorom ti nesmierne zalezalo. Jasne, ze sme mladi a zivot je aj o prehrach, ale ver ze keby to bolo pre chalana take jednoduche ako lusknut prstom a byt v pohode, tak by sa tu nepytal o radu. Nie je nic horsie ako ked ti v tazkej chvili nejaky chytrak, ktory ma hovno sajnu o tom co prezivas radi nieco v style 'jeb na to, proste bud chlap, nebud padavka'
A aky bol dovod rozchodu? To je dost podstatne...ak za to mozes ty a ona nedava druhe sance, neostava ti potom nic ine, len sa tym coraz menej zaoberat. Zabudnut, myslim ani nezabudnes. Preto rob to, co ta bavi, co je na druhom mieste po nej. A svet ti toho ponuka naozaj vela .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@jurito hnenevaj sa na mna ale ked napises hentaku pi*ovinu tak si bud uplny cynik, hras formu alebo ti este nikdy nevrazil do chrbta clovek, na ktorom ti nesmierne zalezalo. Jasne, ze sme mladi a zivot je aj o prehrach, ale ver ze keby to bolo pre chalana take jednoduche ako lusknut prstom a byt v pohode, tak by sa tu nepytal o radu. Nie je nic horsie ako ked ti v tazkej chvili nejaky chytrak, ktory ma hovno sajnu o tom co prezivas radi nieco v style 'jeb na to, proste bud chlap, nebud padavka'