Urcite sa uz niekomu z vas stalo ze ste niekde v autobuse ci obchode atd. stretli niekoho zaujimaveho alebo niekoho kto sa vam niecim zapacil..mate nejaky tip ako by ste vy oslovili len tak niekoho v buse ci na ulici?
@hoperpohroma A vieš,že celkom aj zaberá? Dievča sa zasmeje a povie si,že s týmto týpkom nebude nuda, určite lepšie ako nejaké obligátne "ahoj popísmenkuješ?" To som videl na pokeci
@riddler aha to myslis online? mna by zaujimala nejaka normalna pick-up line irl, mne sa teda nikdy nikto nepacil natolko, aby som ho oslovila a co mna oslovili cudzi ludia, tak boli odpudivi a divni, vacsinou nejaki obezni 40+
toto sa mi stalo iba raz ale spomeniem to pretože to bolo super a vzniklo z toho niekolkohodinové stretnutie
idem si proste raz večer z práce vlakom domov (o pol jedenástej večer) a vystupim a tam stoji dievča proste samé, tak som sa na nu len pozrel a išiel dalej, išiel osm si kupiť bagetu a kračam si popri rieke domov a jem si ju a zrazu sa obzriem a vidim že to dievča je za mnou a krača smerom ktorým idem dobre povedal som si že veď asi ide domov, tak si jem Ďalej a zrazu sa obzriem a je bližšie pri mne čoraz viac, už som začal byť nervozny trochu lebo sme tam v tej tme boli len my dvaja ... prišla ku mne že ,,prosím ťa nevidel si vo vlaku takého chalana .... ,, a začala sa rozkecávať o tom že boli dohodnutí sa stretnuť a že asi nevystupil a previezol sa dalej a tak a že jej nedvíha mobil ... tak sme sa potom prechadzali a rozpravali asi 2-3 hodiny a bolo to celkom zaujímavé, povedala mi že som na ňu pôsobil milo a preto sa mi prihovorila .. neviem čo z toho vychádza, bola to len taká situacia ktora sa mi stala ale možno to, že je uplne jedno ako nadviažeš konverzaciu, dôležite je len to aby si o niečom hovorila a aby to malo zmysel a mohol sa do toho zapojiť aj ten druhy človek
@hoperpohroma áno, online, naživo z očí do očí by som nemal odvahu to nejakej povedať
A tiež vlastne neviem,ako ju osloviť a začať konverzáciu, takže ak by som niekde stretol dievča,ktoré by sa mi páčilo,tak na ňu asi len budem pozerať ako blbec a prejde okolo mňa bez toho,aby som čo i len pootvoril ústa
Vieš čo, poviem ti rovno že takto naživo niekoho len tak osloviť a snažiť sa o konverzáciu je trápne a čudné, nech si píše kto chce čo chce.
Konverzáciu z ktorej niečo môže byť začneš cez internet.
Ak chceš veeelmi naživo, tak sa to dá reálne urobiť iba tak, keď vytvoríš zámienku nejakej potreby.
Napríklad sa spýtaš kde tu je Retro (v BA) (samozrejme nemôžeš byť z BA lebo ťa tam môže ešte stretnúť alebo keby ste sa lepšie spoznali tak musíš navždy ojebávať že bývaš inde), keď ti povie že tam, asi 30minút pešo odtialto, tvár sa sklamane a potom daj niečo typu: To je tak ďaleko odtialto?
Ak jej/mu fakt budeš sympatický/á tak ti spomenie niečo že tu bližšie je jedno nákupné centrum a že čo si z toho Retra chcel/a.
Potom sa to už dá rozbehnúť ale ako vravím šanca na úspech 10% cez net 60%.
Ja osobne som raz (pred sto rokmi) zo stávky s kamoškami oslovila jedného bajkera, ktorý stále krúžil okolo nás a potom si sadol na lavičku, tak som si k nemu prisadla, najprv len tak že hm aj ja sedím, pozerám sa na vodu a potom som si vypýtala vreckovku kamošky medzitým spoza rohu číhali že čo to môžem trepať ale vyšlo to a dodnes sme ako tak v kontakte, aj sme spolu boli pár krát vonku ale priznám sa, že dnes by som to za triezva už asi nedokázala :/ škoda...
Nedávno som oslovil čistú 9 vo vlaku, čo som myslel, že na ňu nemám, a úplne som ju namotal A nvm ani, ako som začal, ale tuším som sa posťažoval, že je moc vypeckovaná klíma
Oslovenie je proste overrated, ide o to, ako pokračuješ
Tak obcas ma napadne, ze keby som tu druhu stranu oslovila ako by zareagovala ? ale mam pocit, ze by ma asi vysmiala :/ alebo odignorovala alebo nejako pohrdla
Ja si myslím, že to na tom druhom človeku aj trochu vycítite a vydedukujete, ako by sa zachoval/zatváril/prekvapil, pokiaľ by ste ho oslovili.
A ako s druhým človekom začať konverzáciu?
Pokiaľ si už v hlave začínaš zoradovať rôzne scénare toho, keď danú osobu oslovíš, tak už si ju mala dávno osloviť, lebo to je to najhoršie čo môžeš robiť, že to budeš oddialovať a až potom sa odvážiš. Zakokceš sa, pretože zareaguje úplne inak, ako si čakala. A pokiaľ chceš nejakého chalana osloviť, tak to sprav. Uvidíš, poteší sa a je jedno o čom sa budete baviť, ale nech tam je aj nádych vtipnosti, nie pokerface na obidvoch stranách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
idem si proste raz večer z práce vlakom domov (o pol jedenástej večer) a vystupim a tam stoji dievča proste samé, tak som sa na nu len pozrel a išiel dalej, išiel osm si kupiť bagetu a kračam si popri rieke domov a jem si ju a zrazu sa obzriem a vidim že to dievča je za mnou a krača smerom ktorým idem dobre povedal som si že veď asi ide domov, tak si jem Ďalej a zrazu sa obzriem a je bližšie pri mne čoraz viac, už som začal byť nervozny trochu lebo sme tam v tej tme boli len my dvaja ... prišla ku mne že ,,prosím ťa nevidel si vo vlaku takého chalana .... ,, a začala sa rozkecávať o tom že boli dohodnutí sa stretnuť a že asi nevystupil a previezol sa dalej a tak a že jej nedvíha mobil ... tak sme sa potom prechadzali a rozpravali asi 2-3 hodiny a bolo to celkom zaujímavé, povedala mi že som na ňu pôsobil milo a preto sa mi prihovorila .. neviem čo z toho vychádza, bola to len taká situacia ktora sa mi stala ale možno to, že je uplne jedno ako nadviažeš konverzaciu, dôležite je len to aby si o niečom hovorila a aby to malo zmysel a mohol sa do toho zapojiť aj ten druhy človek
A tiež vlastne neviem,ako ju osloviť a začať konverzáciu, takže ak by som niekde stretol dievča,ktoré by sa mi páčilo,tak na ňu asi len budem pozerať ako blbec a prejde okolo mňa bez toho,aby som čo i len pootvoril ústa
Konverzáciu z ktorej niečo môže byť začneš cez internet.
Ak chceš veeelmi naživo, tak sa to dá reálne urobiť iba tak, keď vytvoríš zámienku nejakej potreby.
Napríklad sa spýtaš kde tu je Retro (v BA) (samozrejme nemôžeš byť z BA lebo ťa tam môže ešte stretnúť alebo keby ste sa lepšie spoznali tak musíš navždy ojebávať že bývaš inde), keď ti povie že tam, asi 30minút pešo odtialto, tvár sa sklamane a potom daj niečo typu: To je tak ďaleko odtialto?
Ak jej/mu fakt budeš sympatický/á tak ti spomenie niečo že tu bližšie je jedno nákupné centrum a že čo si z toho Retra chcel/a.
Potom sa to už dá rozbehnúť ale ako vravím šanca na úspech 10% cez net 60%.
Oslovenie je proste overrated, ide o to, ako pokračuješ
A ako s druhým človekom začať konverzáciu?
Pokiaľ si už v hlave začínaš zoradovať rôzne scénare toho, keď danú osobu oslovíš, tak už si ju mala dávno osloviť, lebo to je to najhoršie čo môžeš robiť, že to budeš oddialovať a až potom sa odvážiš. Zakokceš sa, pretože zareaguje úplne inak, ako si čakala. A pokiaľ chceš nejakého chalana osloviť, tak to sprav. Uvidíš, poteší sa a je jedno o čom sa budete baviť, ale nech tam je aj nádych vtipnosti, nie pokerface na obidvoch stranách.