Prosim vas, kamarat ma pozval von ze ideme na hrad sa trosku napit, no a viete, ja som este nikdy ako nic take nerobil a bojim sa ci sa to nemoze nejako pokazit proste aby som domov dosiel cely a aby mama moc nepindala
najec sa tak 2 hodiny pred tým aby si potom negrcal aj to čo zieš..aby ti to stihlo vytráviť a zároveňa aby ti tak nešlapalo..no a nemôžeš miešať a na prvý krát ani vela si toho dať..takže len trochu a bude ti stačiť.netreba to prehánať jak ja na prvý krát to bola hrôza.sedím, postavím sa a naras sa zjebem a pč..takže tak
Davaj si hlavne stale nejak aspon 30 minutove odstupy od poldecakov.
No podla mna by bolo najlepsie si davat stale nejakych 15minut staperlik a hlavne NEPI naraz viac ako poldeco, lebo to ta potom doslova rozlozi a mozes si rovno lahnut na zem.
23. Tenpatic: Sa hovori, ze zakazane ovocie chuti najlepsie. Tak naco mu tu budeme davat moralne kapky, ked i tak to skusi. Najlepsi sposob pre pubertaka je naucit sa na vlastnych chybach. Tak sa spije na trosky, den si potykuje a urcite rok najblizsi pit nebude.
Potom i tak nema vek a alkohol mu mozno ani nepredaju.
ak toho chces zniest viacej, tak si predtym ako budes pit, zjedz nieco masne ( ale zase aby ti neostalo potom z toho mastneho zle ) najlepsia je kuraci vyvar. a ak nechces aby ta rano bolela hlava, tak sa este predtym ako pojdes spat napi poriadne vody.
- ak pijes cez poldeci ne ze exujes jeden za druhym, lebo ta ich sila sa prejavi tak po 5 minutach a bude zle
- pred spanim si daj pohar vody aj dva a ked sa dotackas domov, tak aj paralen ak sa chces vyhnut neprijemnej opici
- a rano ked sa zobudis a zistis ze si to prehnal alebo divny pocit v bruchu, tak jedz pomaly a ked budes pit tak tiez si najskor parkrat uskrni trosicku lebo sa ti moze stat, ze ti pride zle a pojdes grcat
To je asi tak vsetko. Daj vediet jak si sa rozjebal a vitaj medzi notorikmi
Nepi, ked sa nechces opit. Ked sa chces opit, raz ten krik od rodicov znesies. Len odporucam maximalne 4 x 0,05l tvrdeho (kludne mozes miesat) aby si po teba nesla zachranka.
Tak to mas kamo to prislovie riadne dopletene...Ked tak potom "Debil sa nepouci ani na vlastnych chybach" .Spravne to ma zniest ze "Normalny clovek sa uci na vlastnych chybach"...
ja och...fuck...to myslíš vážne, akože otázka ako sa pije??? ehm, no...nedá mi nesmiať sa. to už kebyže sa pýtaš na sex tak som ticho, ale na alkohol? a vlastne, ani s tým nezačínaj!
pre 12. ..hehe my sme oslavovali predvcerom koniec strednej... teraz mam akademicky....a nosi nam poldecaky casnicka a po case vravi: doneiseim vam decove aby som nemusela stale behat.... ma to tak rozbilo.....ani neviem kao som siel domow....poucenie : nepite je to nahovno
daj si len vino, je najlepsie a nerozbijes sa teda ty mozno hej, len si to nemozes nahovarat ze si....ostatne su grcy...este tak hruska....alebosa rob ze pijes ...vies co? nepi
ako clovek co prechlastal 4 pečene mozem povedat kup si liter a pol čučka najlepsie nejaky jabčak na zaciatok, ribezle v ziadnom pripade na zaciatok nepi...Ked najdeš najlepsie si kup take čučko co sa vola Jolanka...ale nevypi šetko ale rozdel sa...to je nepisany čučarsky zakon vela stastia
najedz sa poriadne ale nie je dobre sa velmi prejest lebo ti pride skor zle, neviem preco, mne sa osvedcuje take 3 cheeseburgery z McDonaldu potom mozes pit jak drak nebudes tykovat, ale zase sa moze stat ze po takom 18 alebo 20 pldeci upadnes do komy a budes sa kotulat v blate a kamosi budu tiez taki zjebani ze budes rad ked ta tam nenechaju maximalne sa totiz budes vediet dostat k lavicke v parku a tam su vzdy ludia co ta chcu ocorovat, cize netreba to aj tak prehnat lebo budes cely zajebyny od blata a bude ti zle pripadne pojdes na vyplach zaludky alebo ho dostanes prirodzene, rano potom michuti med ale tiez sa moze stat ze ked sa nejes ta ides grcat po minute taze davaj pozor ale za pokus nic nedas
Tak si vypi kolko chces moj kamos ktory pije pravidelne tak to robi tak ze ked vela vypije tak vlastne vypije naraz cely liter mlieka to vlastne neutralizuje tak a potom ti to nikto ako nespozna ze si opity....xD ani mama....xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
vážny to problém. skús detské šampanské alebo aj normálne, ale deluxe, to je mňam
a teda drzte mi paste vecer
No podla mna by bolo najlepsie si davat stale nejakych 15minut staperlik a hlavne NEPI naraz viac ako poldeco, lebo to ta potom doslova rozlozi a mozes si rovno lahnut na zem.
Na decaky treba trening
Potom i tak nema vek a alkohol mu mozno ani nepredaju.
Ked mu to budes just zakazovat, just to skusi.
" Ze len debil, sa učí na vlastných chybách"
zabera na 100%
alkohol nerobi z ludi trosky, ludia ich robia samy zo seba.
inak, hej alkohol nieje zly, ale len v mensich mnozstvach... dobre zahreje a tak
mam s nim zle skusenosti, jeden moj kamos sa tak spil ze musel do nemocnice a skoro skapal, kebyze rychlo nezavolaju niekoho... blbec je to
alkohol ze on sa spije ako kokot?
A Razer666,napis potom,ako to dopadlo
A nahodou,z ferneta hlava ani zaludok neboli!Aspon mna nie...Sice,to moze byt dlhorocnym treningom
- nepit na lacno
- nemiesat
- ak pijes cez poldeci ne ze exujes jeden za druhym, lebo ta ich sila sa prejavi tak po 5 minutach a bude zle
- pred spanim si daj pohar vody aj dva a ked sa dotackas domov, tak aj paralen ak sa chces vyhnut neprijemnej opici
- a rano ked sa zobudis a zistis ze si to prehnal alebo divny pocit v bruchu, tak jedz pomaly a ked budes pit tak tiez si najskor parkrat uskrni trosicku lebo sa ti moze stat, ze ti pride zle a pojdes grcat
To je asi tak vsetko. Daj vediet jak si sa rozjebal a vitaj medzi notorikmi
Zmiesaj vsetko do kopy..to je najvassia sranda. Tak sa naucis rychlo pit, a potom aj ako pit.
Ze len debil, sa učí na vlastných chybách
Tak to mas kamo to prislovie riadne dopletene...Ked tak potom "Debil sa nepouci ani na vlastnych chybach" .Spravne to ma zniest ze "Normalny clovek sa uci na vlastnych chybach"...
sprosty clovek sa uci na vlastnych chybach
mudry clovek sa uci na chybach ostatnych
Piješ??
Slovák sa pýta ako treba piť?? to mi nejako neide do hlavy.