Musím sa učiť, chcemsa učiť a absolútne sa neviem prinútiť,sústrediť. Nemáte nejak rady? ( btw som na nete, lebo sa stále nemôžem k tomu dokopať!) Čo v takýchto prípadoch zaberá na Vás?
odísť od kompu, neľahnúť si, nezapnúť tv !! sadnúť si niekam kde nikto neni a je to dobre tvrdé nech ťa až tak neuspáva a začať :/.. sa mi dobre hovorí tiež to tu mám zapaté už dlho, aj telka už bola, aj spánok len k učeniu sa nie a nie dostať
načo rady?..stačí vypnúť komp..odpojiť ho zo zástrčky..a môžeš sa bez problémov učiť ..a keď je túžba ísť na komp silnejšia..tak sa skús zamyslieť..že namiesto x hodín strávených na PC (často len tak browsovaním po stránkach,soc. sieťach a pod) si už mohla byť viac ako polovicu naučená a mala by si pokoj a nestresovala,že nestíhaš
Vypni net ( viem, povedali to všetci ) a choď napríklad sa učiť niekde von kde ti bude príjemnejšie ako keď si zatvorená doma Na učenie nie je dobré, keď pri tom napríklad ležíš a máš veľké pohodlie, lebo tvoj mozog si potom myslí, že chceš oddychovať a nie učiť sa A vonku býva teraz tak krásne teplo, že to priam láka ísť von aj keď sa chceš učiť Držím palce.
Snaz sa ucit tak pohodovo...nie biflovat sa..len si vsetko tak dokladne a chapavo citat...ako knihu a zisitis,ze to neje az take tazke...a zapamatas si sice nie vsetko,alepodsastne veci ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
od 1.6. sa BUDEM UČIŤ už na skúšky, budem=určite sa budem.
@alysia máš pravdu, najhorší je ten prvý krok.. net je silnejší
napis si program kedy sa co naucis a snaz sa ho predbehnut tak budes mat dobry pocit ,ze vsetko stihas a budes si moct spravit aj volno
skôr sa bojim, že keď sa budem musieť na strednej začať normalne učiť, tak to nezvladnem...