nerob to umelo, rob to s prúdom...to znamená že si nájdi niečo čo máte spoločné (napríklad nejakú úlohu v škole, alebo spoločný problém ktorý sa týka školy) stačí to potom iba skĺbiť, prídeš za niekym a spýtaš sa ho niečo na čo by teoreticky mohol poznať odpoveď (ohladom školy) tým vytvoríš kontakt z neznámym človekom ale bude to kontakt zo zmyslom a nie zo zúfalým pokusom o zoznámenie vyhneš sa teda trápnosti a efektno-vznešeným spôsobom nadobudneš to čo chceš
Ja by som to na tvojom mieste nechla tak, Proste to nechaj ísť a čoskoro to bude Ok. Len nebuď až príliš utiahnuta potom môžeš na kamošov t triede rovno zabudnúť.
@vikina987 na výške sú triedy? o krúžkoch som počul , ale o triedach nie a pokiaľ študuješ to čo ta baví tak nájdeš aj ľudí čo zmyšlaju podobne kao ty a ak nie tak jedna kvalitna kružkovica alebo iná ica a už ste ako starí kamoši
Nie, vážne. Nájdi si dôvod prihovoriť sa. Ja už dva týždne si na každú prednášku prisadnem k inému človeku, takto som sa postupne pozoznamovala s celou triedou, už mi chýbajú azda len traja spolužiaci (z 26 ľudí), s ktorými som neviedla žiadnu diskusiu a ktorými nemám dobrý vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
keby cely svet piekol, tak je vsade mier
Pozri film už budeš vedieť ako.
choď za mňa na katedrovicu, potom ti poviem
Proste buď milá. Vtipná. Sama sebou.