Nachádzame sa v situácii, kedy ste poznali chalana alebo babu, poznáte sa len niekoľko minút/hodín a dokonale si rozumiete... A ten chalan sa vás z ničoho nič opýta, že dáme sex?
... neprišlo by mi to vtipné a dal by som jej najavo, že to bol trápny vtip.. a keď to mal byť vtip, tak sa možno poučí a nabudúce sa mu vyhne, alebo keď to myslela vážne, tak je to piča...
keby používala v súvislosti s milovaním takú prípičnú frázu, tak by sme si buď "dokonale nerozumeli" (čo mimochodom nie je možné, "dokonale si rozumieť") alebo by to myslela ako sarkastický žart, čo by som akceptoval ako nevyhnutnú súčasť konverzácie.
no tak v prvom rade, bez ohľadu na to akého pohlavia som, alebo by som bol, ak sa s niekým bavím niekoľko hodín, a celý ten čas si s ním "dokonale rozumiem", tak určite nebude mať povahu že by tú otázku myslel vážne. ak áno, tak by som bol výrazne sklamaný zo svojich ľudí odhadujúcich schopností. ak by to bol vtip, tak by to bolo prvé naštrbenie toho "dokonale si s ním rozumiem", pretože "zniičohonič", čiže bez kontextu a bez hocičoho (áno, presne táto veta MôŽE byť naozaj vtipná a dobrá, v správnom kontexte) by to nebolo vtipné, len trápne, ale okamžitý koniec by to nebol, veľa by záležalo na tom ako zareaguje keď mu oznámim že to bolo hlúpe, nevydarené a nevtipné.
Tažko povedať, ale myslím si, že aj ked neviem nečítala som to tu celé koľký povedia áno, koľký nie ....väčšina klame, teda rátam teraz už tých sexuálne aktívnych , teda nie tuto čo píšu 14+ svoje predstavy čo by povedali a nerátam ani zaľúbené dievčatá " zaľúbených chlapcov " žiaľ rátam . A určite by všetci šli do toho , keby to bolo tak že nenormálna príťažlivosť, ved žijeme len raz a nikto nechce potom v starobe spomínať iba na to ako bol na ryby alebo čo kto navaril nedelu na obed. Len málo ľudí ma na to "gule" to takto vybaliť, lebo dopredu ráta s tým že druhá strana nezareaguje pozitívne. Ale s času na čas by bolo možno fajn riadiť sa pudmi a nie tým čo si kto pomyslí ( uuu bola som s nim som ku*va / kurev*ik ....a nieze pudmi sa riadia iba zvierata a my sme ľudia,..žiaľ aj my ich máme ...hold ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
2. odpoveď: "budem sa Ti prizerať,"
3. odpoveď: "vidíš tu niekoho schopného okrem mňa?"
4. odpoveď: "ja sa nebránim, ale bezo mňa"
5. odpoveď: "ak by si to navrhol na začiatku..."
6. odpoveď: "myslím, že niektorí by mali zostať iba pri rozhovoroch... ty patríš medzi nich"
a povedala by som mu že určite nie že už radšej pojdem
by sa by sa by sa
@8
keby používala v súvislosti s milovaním takú prípičnú frázu, tak by sme si buď "dokonale nerozumeli" (čo mimochodom nie je možné, "dokonale si rozumieť") alebo by to myslela ako sarkastický žart, čo by som akceptoval ako nevyhnutnú súčasť konverzácie.
A navyše tá otázka je primitívna. (nie významom, ale prevedením)
no tak v prvom rade, bez ohľadu na to akého pohlavia som, alebo by som bol, ak sa s niekým bavím niekoľko hodín, a celý ten čas si s ním "dokonale rozumiem", tak určite nebude mať povahu že by tú otázku myslel vážne. ak áno, tak by som bol výrazne sklamaný zo svojich ľudí odhadujúcich schopností. ak by to bol vtip, tak by to bolo prvé naštrbenie toho "dokonale si s ním rozumiem", pretože "zniičohonič", čiže bez kontextu a bez hocičoho (áno, presne táto veta MôŽE byť naozaj vtipná a dobrá, v správnom kontexte) by to nebolo vtipné, len trápne, ale okamžitý koniec by to nebol, veľa by záležalo na tom ako zareaguje keď mu oznámim že to bolo hlúpe, nevydarené a nevtipné.
@lnikusiql nejdeme sa spoznat trocha?
muža keby sa to žena opýtala, tak už rozmýšľa kde by sa to dalo zrealizovať.