Keď je vám niečo smiešne, ako zastavíte smiech? Potrebujem spôsob, ako zastaviť smiech... čo vtedy robiť? Myslieť na niečo smutné, zadržať dych alebo sa nesústrediť na to, čo nás rozosmieva?
@murcatko nie som duchaplný, len vravím pravdu, a smiatie herocv na javisku, nuž čo včera sa to stalo herocm v SND keď sme boli , a jednoducho sa len dosmiali a pokračovali ďalej ...
neviem ja sa vzdy smejem na plnu hubu ked to ak citim..aj ked je prava, ze v skole je to niekedy nevhodne najma pred riaditelkou ta vtedy zatnem zuby prikrijem si usta rukou a tlacim kym sa neprestanem smiat alebo pozriem do zeme to je najucinnejsie.. a co sa tyka toho divadla..naposledy som bola na statkoch zmatkoch a tam ked sa niekto zacal smiat sa nam otocil chrbtom
niekedy treba, napriklad ked sme nahravali scenku na pecatenie triednej knihy, mala som byt vazna (ved triedna kniha umrela) ale mne bolo stale do smiechu, tak som si kusala do pery tak, az to bolelo
je to ťažké, no... ale mne stačí, keď si budem v hlave opakovať "to nie je smiešne" a nevyhľadávať pohľady iných osôb či veci, ktoré ma rozosmievajú
ale náhodou, ono je to hrozná haluz keď ťa chytí taký záchvat keď sa rehoceš, už ani nevieš prečo. tak že to bolí ale vlastne nechceš prestať, lebo sa bavíš
či to len ja som taká divná že zažívam také stavy?
Hryziem si do jazyka/zatínam nechty do chrbta ruky.
Mám sklony smiať sa na pohreboch, sama uprostred ulice..
Na ZŠ sme hrali Snehulienku, náš jediný program za 7 rokov, asi v 4 sezónach po sebe (strašný úspech, lebo princ bol podľa všeobecnej mienky feši) a trpaslíci si doniesli obrovský kotúč hajzelpapiera a naťahovali sa oň a hlasno smrkali..To som sa vždy kosila, keď som mala byť mŕtva
Inak nevymýšľajte si nejaké seriózne témy na odvedenie myšlienok..ja som stále mala ,,mysli na holokaust", po istom čase som sa strašne utrtkávala už len pri predstave tej vety.(obzvlášť, ak mi ju povedal niekto iný.)
aj v divadle sa proste musíš dosmiať len ja keď som hrala v jednom predstavení tiež as nám stalo že sme sa začali všetci na javisku smiať proste dosmiali sme sa a pokračovali dalej, hold smola smiech nezastavíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale náhodou, ono je to hrozná haluz keď ťa chytí taký záchvat keď sa rehoceš, už ani nevieš prečo. tak že to bolí ale vlastne nechceš prestať, lebo sa bavíš
či to len ja som taká divná že zažívam také stavy?
ale ucinna je past do ust =D len to nie je vhodne pri kazdej prilezitosti...=D=D
Mám sklony smiať sa na pohreboch, sama uprostred ulice..
Na ZŠ sme hrali Snehulienku, náš jediný program za 7 rokov, asi v 4 sezónach po sebe (strašný úspech, lebo princ bol podľa všeobecnej mienky feši) a trpaslíci si doniesli obrovský kotúč hajzelpapiera a naťahovali sa oň a hlasno smrkali..To som sa vždy kosila, keď som mala byť mŕtva