tak k nej prid, stisni ju a povedz jej ze ju mas rad... ked sa spyta ze preco tak sa na nu len usmej... na dalsi den to iste... mozes aj pusinku na licko...
mm aj moja sestra je zaryta pesimistka.Hovori ze "naco si budem vesat na krk nejakeho vola ktory by ma len brzdil"...u nej je prvorada skola..naplno sa jej venuje a to ju naplna stastim.. ale tiez jej hovorim ze jej to nevydrzi vecne a skor ci neskor si uvedomi ze vo dvojici to ide lahsie..tazko sa ich da presvedcit...myslim ze nato pridu neskor.. postupom casu. snad uz pre ne nebude neskoro
Nuz poviem ti to takto. To je ako s baculkami, darmo jej povies aka je super ze sa ti paci. Ony zeny su velmi citlive a dlho trva kym jej to dojde do hlavy a uvedomi si ze je uplne v pohode zena. A to uz vacsinou byva neskoro pre toho druheho
nic v zlom, ale zaryty pesimisticky clovek ma vecsinou komplexy, ty by si ju tahal, bol by si niekde vpredu a ona vzadu, lebo vecne by potrebovala, aby ju niekto utesoval, radsej s nou zostan ako kamarat, nez nieco viac
Mám takú kamarátku... niekedy by som ju za tie jej pesimistické myšlienky o nej samej prizabila...
A pri téme vzťahy mi vždy zaryto tvrdí že ona nikoho nechce lebo by sa mohla sklamať a podobne alebo že chce raz vlastniť hotel a chce sa k tomu dopracovať sama, bez pomoci nejakého chlapa a podobné drísty... A podľa mňa tým chce len presvedčiť sama seba, toto som jej nikdy neuverila... Ale ani po takmer deviatich rokoch čo ju poznám som nezistila čo s ňou aby zmenila názor a to som už skúšala všeličo...
Kto nema v zivote aspon jednu svetlu vec pre ktoru by zil tak ten je mrtvy hoci dycha ....taky clovek uz nestoji zanic ....takze ja verim, ze nieco svetle ma v zivote. VYUZI TO ....ale prve spravde diagnostikuj, ze co to je nesmies trafit vedla lebo mozno to bude posledna sanca .....vela stastia prajem ....a verim, ze to vyjde len zvol spravny spôsob cesty k nej ....
vsetko co je tu je zaujimave .. ja diagnostikujem,, a velmi .. ani neviete ako .. malickosti a jemne crty v spravani prezradia najviac .. a RE20: ale ja sa zaujimat budem. o to ide .. len ci uspesne alebo nie to je uz ina vec ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nejak zvýšiť sebavedomie?
btw suhlas s 3
nic v zlom, ale zaryty pesimisticky clovek ma vecsinou komplexy, ty by si ju tahal, bol by si niekde vpredu a ona vzadu, lebo vecne by potrebovala, aby ju niekto utesoval, radsej s nou zostan ako kamarat, nez nieco viac
A pri téme vzťahy mi vždy zaryto tvrdí že ona nikoho nechce lebo by sa mohla sklamať a podobne alebo že chce raz vlastniť hotel a chce sa k tomu dopracovať sama, bez pomoci nejakého chlapa a podobné drísty... A podľa mňa tým chce len presvedčiť sama seba, toto som jej nikdy neuverila... Ale ani po takmer deviatich rokoch čo ju poznám som nezistila čo s ňou aby zmenila názor a to som už skúšala všeličo...
nechceš mi niečo vysvetliť...