Dobrý večer . Chcem vás, ktorí to máte úspešne za sebou, požiadať o rady . Mám 18 rokov a u dievčat som bol vždy žiadaný , problém je ale v tom , že ja sa vždy zahľadím do dievčaťa, ktoré je už zahľadené( do niekoho iného).
Z vlastnej skúsenosti viem že t
@magnet K tomu príde , cieľom bolo zistiť frázy a vychytávky čím si zvýšim šance keď ju budem pozývať.Nič iné...
@movie Ona je voľná , len neviem čo je horšie,zbaliť zadanú či slepo zahľadenú
@hetfield neboj sa , ja nie som z tých čo sú radi keď sa na nich raz za rok pozrie nejaká baba. Áno , môžem si vyberať, ale toto je ten moment kedy mi srdce hovorí že ona je tá pravá.(Áno už po tretí krát- POZVEM JU !!! )
@FallenInLove pozicaj si fotrove auto zisti si ked pojde zo skoly / prace domov a ponukni sa ze ju zvezies... v aute s nou pokecaj a ked sa bude chytat a bude mila tak ju zober na kavu. To ze je zena zahladena do ineho nic neznamena. Single zeny maju aj 10 znamosti a s kazdym je to "vazne" pretoze zeny nevedia co chcu ak chces aby sa na teba lepila musis byt trosku nedostupny a v pravej chvily bud velmi mily urob na nu dojem a ked sa jej budes pacit zahraj sa zase na nedostupneho.
Keď je zahľadená, nedá sa veľmi nič robiť. Môžeš spraviť to, že budeš jej kamarát. Keď budeš jej opora, kamarát, ktorému sa môže stále vyrozprávať, keď ju niečo trápi, bude ťa mať veľmi rada. (Ja týmto ľuďom hovorím "zlatíčko" ). To neznamená, že sa vykašle na svoje "zahľadenie" ihneď, ale keď bude slobodná, bude mať pri sebe úžasného kamaráta, ktorý ju aj fyzicky priťahuje (ak teda fakt majú o teba baby záujem, tak hádam nebudeš ako Zvonár Matky Božej) a dokonca má o ňu záujem, tak je veľká šanca, že sa zahľadí do teba .
Ak je v tom to, že si iba kamoš a viac si nevie predstaviť, tak s tým nič veľmi nenarobíš zpočiatku, to až neeeskôr. Ja som tak so svojím bývalým bola. Boli sme kamaráti asi 2 roky a nakoniec sme sa dali dokopy. A to som voľakedy hovorila, že to je IBA kamarát a viac si nedokážem predstaviť .
Takže toľko ...
A súhlasím aj so @16 . Ženy nevedia čo chcú a majú radi nedostupných
(o sebe si to ale nemyslím, príliš nedostupných považujem za namyslených a mňa to skutočne nejak nepriťahuje. Si skôr poviem, že si myslí o sebe že je asi Brad Pitt či čo...no predsudkárstvo blablabla)
@falleninlove odpoved je taka ista ako otazka, ked si ty zahladeny ako by teba nejaka dostala aby si zmenil pohlad na nu? keby teba chce ina a ty si zahladeny do inej ako by stebou pohla? podla mna je to nemozne, pretoze musis rozlisovat pocity a slovo zahladenost co znamena? su tam city? podnika nieco aby toho druheho dostala? ako vies ze chce niekoho ineho? ak je to len ze sa jej paci tak tam sanca je, ale ak nieco viac tak by som neriesil a nechcel nicit zarodky mozno vztahu, zdy si otoc tu otazku na seba a budes vediet odpoved
@falleninlove určite sú aj také, nevravím že sa na nikoho nepozrú ale že nejako hlboko nikoho nechcú, ked sa im rysuje vzťah zbytočne sa do toho budeš starať
@alex458 práveže som sa dnes dozvedel že to medzi nimi doiskrilo (neviem kedy ,možno nejaká letná láska) ale že sa ona cez to ešte nepreniesla . Nechám jej asi nejaký čas nech si všetko urovná a potom za ňou prídem
@falleninlove záleží od toho ako dlho trvalo to iskrenie ked krátko tak čo ja viem ži je na vzťahy a ked sa cez to nepreniesla no, skús byť jej dobrý kamko ženy si toho niekedy vážia viac ako lásku
@airotciv ... byt jej kamarat vypočuť ju a vo všetkom jej radiť a časom možno niečo bude? ...vieš čo bude časom?? Akurat tak veľký odjeb a nič viac... tieto reči milujem
Tak načo sa pýtaš na názor ľudí, keď si potom arogantný? No tak sa nečuduj že ťa nechce. Čo ti na to mám ako povedať. Hovorím ti z pohľadu dievčaťa. Ak si nechceš poradiť, tak sa nepýtaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
dúfam že to bol celé vtip
@movie Ona je voľná , len neviem čo je horšie,zbaliť zadanú či slepo zahľadenú
@hetfield neboj sa , ja nie som z tých čo sú radi keď sa na nich raz za rok pozrie nejaká baba. Áno , môžem si vyberať, ale toto je ten moment kedy mi srdce hovorí že ona je tá pravá.(Áno už po tretí krát- POZVEM JU !!! )
@lepka čo nijako nejde? O.o
no len tak zmeniť túžby toho dievčaťa
Daj jej niečo proti bolesti hlavy, postaraj sa o ňu, kým jej prejde alkoholický vírus a je Tvoja. Bude Ti vďačná. Tradááááá.
Keď je zahľadená, nedá sa veľmi nič robiť. Môžeš spraviť to, že budeš jej kamarát. Keď budeš jej opora, kamarát, ktorému sa môže stále vyrozprávať, keď ju niečo trápi, bude ťa mať veľmi rada. (Ja týmto ľuďom hovorím "zlatíčko" ). To neznamená, že sa vykašle na svoje "zahľadenie" ihneď, ale keď bude slobodná, bude mať pri sebe úžasného kamaráta, ktorý ju aj fyzicky priťahuje (ak teda fakt majú o teba baby záujem, tak hádam nebudeš ako Zvonár Matky Božej) a dokonca má o ňu záujem, tak je veľká šanca, že sa zahľadí do teba .
Ak je v tom to, že si iba kamoš a viac si nevie predstaviť, tak s tým nič veľmi nenarobíš zpočiatku, to až neeeskôr. Ja som tak so svojím bývalým bola. Boli sme kamaráti asi 2 roky a nakoniec sme sa dali dokopy. A to som voľakedy hovorila, že to je IBA kamarát a viac si nedokážem predstaviť .
Takže toľko ...
(o sebe si to ale nemyslím, príliš nedostupných považujem za namyslených a mňa to skutočne nejak nepriťahuje. Si skôr poviem, že si myslí o sebe že je asi Brad Pitt či čo...no predsudkárstvo blablabla)
Tak to je samozrejmé Ale to musí mať dotyčný prelustrované, keď má o niekoho záujem, či je vôbec slobodný
Tak načo sa pýtaš na názor ľudí, keď si potom arogantný? No tak sa nečuduj že ťa nechce. Čo ti na to mám ako povedať. Hovorím ti z pohľadu dievčaťa. Ak si nechceš poradiť, tak sa nepýtaj