-daný človek mi je sympatický. spýta sa toto, ocením jeho nápaditosť (teda, už nie, už som to príliš propagovala, ale stále sú tu zbíjačky, motorové píly, kombajny....)
- daný človek mi nie je sympatický. v tom prípade nemá čo stratiť
tak nesmie to byť uplna šereda ale pre man musí byt hlavne vtipný a fakt nenávidím keď chalan počúva lady gaga nicki minaj a podobne nemali by byt chalani drsnejší ? je trochu trapne ked počúvam tvrdšiu hudbu než moj chalan
Nejdem to čítať, ale upútajú ma oči, úsmev, zadok a keď mi niekto otvorí dvere. Proste týmto zaujme s kým si budem rozumieť to je už druhá vec.. a ešte oblečko! to je maximálne dôležité, čo má chalan na sebe, ak je pekne oblečený a ešte k tomu vonia tak som schopná sa otočiť čo nerobím často
@stenatko presne stým to mam problem na diskotékach neraád tancujem s cudzími babami. Pride nejaka cudza kumne vrtí zadkom nevsimam si ju pride znova dobiedza potom este aj ostatne baby aby si dokazali že oni ma zbalia ale ona nie uff hroza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@3
-daný človek mi je sympatický. spýta sa toto, ocením jeho nápaditosť (teda, už nie, už som to príliš propagovala, ale stále sú tu zbíjačky, motorové píly, kombajny....)
- daný človek mi nie je sympatický. v tom prípade nemá čo stratiť
sranie je inac velmi vdacna tema..tou nic nestratis, a aspon zistis, ake ma zazivanie
alebo ju normalne pozvi k sebe vysrat sa
a okrem toho úsmev a neohyzené nechty! neznášam ohryzené nechty.