Ahojte...Mala som doteraz uz vela chalanov no stalo sa mi nieco co som necakala..a to ze som sa zalubila do inej baby...nikdy som si nemyslela ze budem poznat tento pocit ale stalo sa a nic s tym nemozem robit..a este ked chodi na nasu skolu...chcela by s
omg pawlo, vsak ked ta druha nezdiela podobne pocity, tak sa sklame...ale zas mas na druhej strane pravdu, ze sa vyskusanie nic neda ved za skusanie sa neplati
to som ja len co predtym len som musela dat dalsi nick....a Typek..nie ja ju lubim strasne ani neviem ako a preco sa to stalo ale citim to tak proste...ale u nas je bi vztah tabu, je to debilne no a nebolo by to mozne tak chcem aspon nieco..
pozvi ju na kávu alebo do kina, na koncert, povedz ze mas dva listky a všetci kamoši su dakde preč alebo robia niečo ine a ona je ti sympaticka a vyzera ako baba čo sa vie zabavať a spytaj sa ci by nešla s tebou. to dopomože k stretnutiu - dalej už musiš sama
no ale tak urcite neni lesbicka..mozno tak bi ako ja ...ked uz..ale vies kebyze jej to poviem a ona by to tak nechcela skoncilo by sa to vsetko medzi nami co je...
ja som odbornik...tak hlavne drogy a potom vela alkoholu... robim si srandu...hlavne ta musi poznat a obcas snou musis pokecat ak aj ona ma zaujem o rozhovori a mate o com tak len pockat na vhodnu situaciu a ked si vypijete je povolnejsia atmosfera,je to aj dobra vyhovorka a nebude to zavazne ale ak chces viac tak sa ozvy........
Najskor by bolo vhodne ujasnit si ci ma vobec zaujem o to "mat nieco s babou".. a to tak se ju lepsie spoznat, baby sa stretavaju rady s novymi ludmi.. a kecaju o vsetkom.. a potom myslim se ak by bola odpoved kladna a dostala by si sa k nej blizsie tak by to slo same..
preco to riesite alkoholom??
sice ak ti ide len o uzitie .. o experiment .. alkohol je istota ..
no neviem..
skus vselico x)
ale hlavne bud prirodzena... ako keby si sla na chalana x)
potom napis ze ako to dopadlo x)
drzim prstiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ak ona nie je bi alebo homo, tak asi ta to nepotesi...
Sorry, fakt neviem poradit.
sice ak ti ide len o uzitie .. o experiment .. alkohol je istota ..
no neviem..
skus vselico x)
ale hlavne bud prirodzena... ako keby si sla na chalana x)
potom napis ze ako to dopadlo x)
drzim prstiky