Volal som jedine mestskú políciu, lebo som našiel túlavého psa. Hnusného, otrhaného, klepal sa jak kokot vonku v zime. Nakoniec som zistil, že ho len pičus majiteľ - kokot od pohľadu, pustil von na ulicu, "nech sa vybehá". Piči.
Ja nikdy, ale mne už rodičia volali viac krát, keď som na tom bola veľmi zle. Najmä v detstve. Mávala som strašne silné chrípky, kedy som sa nevedela ani otočiť v posteli, nie to ešte postaviť sa. Mala som horúčky 39, niekoľko dní a nocí som neustále zvracala, nemohla som do seba dostať ani lyžičku tekutiny a pod. 2x ma aj kvôli tomu hospitalizovali pre úplné vyčerpanie organizmu a dehydratáciu.
Ono treba si uvedomiť, že klasická chrípka (myslím skutočnú chrípku, nie bežnú virózu) je veľmi nebezpečná najmä pre deti. Dospelí ju obvykle zvládajú lepšie. Pri covide je to naopak, je nebezpečný najmä pre starších ľudí.
A ešte som si spomenula, že raz mi volala spolubývajúca v Prahe na intrak, keď som mala extrémne silný panicky tak. No ja som netušila čo to je, srdce mi išlo vyletieť z hrude, to bolo tak silné búšenie, že som myslela, že zomriem, že to to srdce nemôže zvládnuť. Odviezli ma do nemocnice, dali mi niečo na upokojenie a počkali, kým to úplne preslo
Áno neznámej osobe - odpadla ako doska na beton bola dezorientovaná a keď som dovolal v rámci 112 tak mi chcela ujsť - čo by bola pokuta za bezpredmetný výjazd.
@milgamman@10 No to hej, ja mám tých "zážitkov" s lekármi omnoho viac a často veľmi negatívnych. Napríklad na interne v Ružinove by ma asi úplne reálne zabili, keby mi na poslednú chvíľu nevybavili rodicia prevoz na Kramáre :/
@azizi@16 držal som dotyčnú osobu na mieste našťastie to bolo na verejnom priestranstve a moju výpoveď o stave osoby pozorovaním potvrdil aj jeden divák, RZP prišla našťastie do 5-7 min čo bol perfektný čas. V tomto prípade mohla osoba dostať kľudne aj krvácanie do mozgu - takže od základných úkonov ako zmerať tlak, zreničky, odber... dostala aj "vitamínovú" injekciu nakoľko bola dezorientovaná a alkohol a omamné látky boli zatiaľ vylúčené. Keby padne o 10cm na stranu rozťala by si tvár na železe, ktoré bolo nosným základom pre pilier prístrešku MHD.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@ladydoga preco si volala?
Len tak si matne spominam
1x sebe
2x cudzej osobe
1x mame