Čo by ste povedali na to, keby vaša frajerka alebo dajme tomu partner/ka išla bez vás na dovolenku? Situácia je taká, že ona má voľno, zavolali ju kamaráti a chce tam ísť. Ja nemôžem lebo nemám v práci toľko voľná, nemôžem si to dovoliť. Pustili by ste ju
Pochybujem zeby som ju vedel stale tak pevne drzat aby sa cely zivot odo mna nikam nepohla bolo by aj dost neprijemne ju furt drzat napriklad keby som isiel srat alebo ona keby isla srat ale zas dalo by sa to vyriesit aj retazou
Keby má frajer dlhšie voľno v práci vtedy keď ja nie asi by ma skôr mrzelo keby to presedel doma na zadku len preto že ja nemôžem asi by som ja dala výpoveď
Ťažšie by som to zvládala keby mám voľno aj ja a chce ísť bezo mňa
boze toto znie, akoby to bol tvoj majetok
však v pohode, nech travi čas aj s kamošmi nie? dôvera tam musi byt, ale ako... nemozete byt na seba priputani 365 dni v roku
"pustili by ste ju?" ... ja vážne prestávam chápať niektoré vzťahy. akože okej, treba sa o tom spolu porozprávať, ale ja môžem len vyjadriť svoj názor, nemám žiadne právo niekomu niečo prikazovať alebo zakazovať. a nevidím problém, že by partnerka šla na dovolenku s kamošmi, najmä teda v prípade, že má voľno vtedy, kedy ja nie.
Určite nie. Z pivnice v ktorej ju držíš by mala vychádzať iba v štátne sviatky či pri volbách, alebo zvolení nového pápeža. V krajnom prípade pri zombie apokalypse, aby si nakŕmil krvilačného zombíka prahnúceho po tvojom mozgu.
Prečo by nemohla ísť však aj ty by si šiel kebyže ta zavolajú kamaráti? Tak prečo jej bránis aby nešla s kamošmi.. Ci ti vadí že ju nebudeš mať pod dohľadom a dávať na ňu pozor? Ale však vzťah je o dôvere nie o tom aby si ju držal na retazi a rozkazoval jej a ona je slobodna bytosť a keď ju budeš obmedzovať vo všetkom tak utečie... A mohla by...však to je choré ako chceš aby bola iba s tebou a aby sa z nikým nestretavala ale však rovno jej nechceš kontrolovať aj zoznámi priateľov a s kým sa stretávala? Alebo jej sociálne siete.. Ta baba není nesvojpravna aby potrebovala od teba dovolenie na všetko.. To ma sedieť doma lebo ty nemôžeš a ty by si sedel keby ona nemohla nie šiel by si s kamarátmi
Tak to by ten vzťah najskôr musel byť založený na vyššej dôvere a vzájomnom poznaní, a nie takom chabom tínedžerskom "ošiale" (by som povedal) ako som zatiaľ zažil krátko ja. Je smutné, že tá baba mi skoro v ničom nedôverovala, vlastne tá spomienka je celá smutná lebo ma ani neľúbila, ale tak nebola to tá pravá ešte a ideme ďalej..
Ešte som nevidel dievča, ktoré by zadané, išlo s inými chalanmi na dovolenku niekde napr. na týždeň, zatiaľ čo jej frajer zostal doma. Podotýkam, že zadaní sú v mojom okolí v podstate všetci.
Jej by to tiež malo pripadať nie vhodné. A jej kamarátom už dupľom.
Zakázať jej to nemôžeš, ale svoj postoj jej vyjadriť môžeš.
Veľa ľudí čo takto hovorí, rozmýšľa z pohľadu - čo keď sa tam niečo stane, bude tam predsa s inými chalanmi, v dovolenkovej destinácii s ďalšími podobnými partiami a pod. ...
Ale možno by si sa mal pozrieť na to čisto z pohľadu nej. Pozri sa na ňu alebo si ju predstav, veď ste spolu, tak ju snáď poznáš aká je, a spýtaj sa, či to medzi vami funguje, či si vieš predstaviť, že by také niečo urobila.
No a riaď sa odpoveďou na tú druhú otázku.
Keď nemá dôvod to spraviť, veríš jej, uvedomuješ si že jej to zakázať nemôžeš, tak ju nechaj nech tam ide.
Väčšinou ľudia vo vzťahu čo si všímam, chodia baby s kamarátkami, a chalani s kamarátmi ... keď už. Malokto tak chodí separátne. A vôbec nechodia mixovane.
Podla toho s kým a kde. Ked s kamoškamy, že dámska jazda okey. Ked s kamošmi to je take. Ano jasné môžeš jej veriť aj všetko, to je pekne...aleee veriš im? Za posledné týždne som sa dozvedela také veci, že mi z nich bolo na grc, čo ludia dokázali urobiť. (dvaja kamoši opili kamošovu frajerku aby sa mu pomstili a vyspali sa s nou) to sa reálne deje. čiže, ja by som ju nepustila. Bud by som si vybavila volno/PN/očr nech idem aj ja, alebo sa dohodnite, že si vybavíte volno spolu a chodte niekam vy dvaja
@alex458@13 mala tiež poznať, čo majú zvyčajne tým alkoholom za ľubom a nenechať sa opiť, poznať mieru. Ja som napríklad tak robil, že keď sa ma kamoši opýtali koľko som mal pohárikov, som im povedal viac, aby usúdili že mal som ich dosť alebo som alkohol vylieval a tak som moc ešte nikdy nebol opitý pod obraz boží, že by ma aj niekto chcel nadrogovať atď.
@kerrang@21 toto sa ti povie ľahko, ale ked tam nie si, je to ťažšie. Ja napríklad ked idem niekde takto na párty, chatu, mne nenalieva nikto. Vždy si otváram svoju flašu, ktorú nespustím z očí. Raz v bare mojej kamoške nasypali prášky na spanie do vína, čiže mne nalieva len barman priamo predo mnou. Niekto by si pomyslel, že paranoja, ale po tom všetkom, čo som videla a akých ludí poznám neverím nikomu. Jasné, že sa lahko povie, nenechaj sa opiť. Ale chcela by som ťa vidieť ked máš 50 kila a pri tebe je skupina diametrálne väčšia či máš tak dobre poznanie miery... slová sa lahko píšu, ale činy ťažšie robia
@alex458@22 však aj ja tak, donesiem si svoju fľašu a si ju chlípem.. Aspoň som ušetrený od patokov ako Alpa, čo raz pili, borovičky (lebo mne nechutí) alebo nejakého extra silného páleného, a sám si pijem čo mi chutí. Ale musím sa priznať, že viacerokrát som si zle vybral a mal som hrozný vkus na alkohol, ktorý som ešte neochutnal, že som to aj ľutoval.. Ja by som to babe nespravil, že nasypem prášky, keď by som bol už zúfalý a chcel by som tak strašne sex. Aj tak by bol o ničom, keby o sebe ani nevedela a mať niečo na silu je zlé. 50 kilov zas nemám, tých som mal dávno a teraz som na takom peknom čísle s váhou, a to zrovna 69 kg.
Ale tak nebudem klamať, poviem ti rovno, že na východniarov a väčších pijanov nemám, takže s takými ani jednak nejako netúžim piť. A je výhoda, že som chlap, pričom mňa by snáď chlap nechcel zrejme opiť za účelom sexu a baba si nemyslím, že by bola toho schopná, keď poznám poväčšinou iba slušné.
moj frajer ide na dovoluenku s kamosmi, ja idem na dovolenku s kamoskou a idem aj na dovolenku s frajerom... normalka
A posledna otazka "pustili by ste ju?" ... wtf, ona nie je tvoj majetok... ty mozes spokojne vyjadrit ze sa ti to paci alebo nepaci, suhlas nesuhlas ale branit alebo zakazet je najvacsie chudatctvo co mozes urobit, cau
frajerka uz isla parkrat na dovolenku bezomna a som s tym ako tak v pohode, zavisi s kym ide Jej maximalne doverujem, chlapskemu osadenstvu moc nie Teraz tiez isla niekam s partiou, pretoze som ja, bohuzial, nemohol, ale pravdaze som ju pustil. Mrzi ma to, ze som sa nemohol pridat, ale zakazovat jej to nebudem
@karlotiskot@29 tak už mi ten komentár prišiel dlhý dosť na to, aby som opisovala ako to prebiehalo, prišlo mi nejako logicke, že si to ludia odvodia. Moja chyba nuž :/
no popravde, sud trval 4 roky lebo šak naše sudy a nevyriešilo sa prakticky nič, dostal iba za napadnutie, kedže to bolo dokazateľné, vzhladom na množstvo alkoholu v krvi nebolo možné dokázať, či slečna súhlas dala alebo nie, teda ho vinným uznať nemohli, čo je naozaj smutné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Moj názor je: Rozíďte sa.
Ťažšie by som to zvládala keby mám voľno aj ja a chce ísť bezo mňa
však v pohode, nech travi čas aj s kamošmi nie? dôvera tam musi byt, ale ako... nemozete byt na seba priputani 365 dni v roku
Jej by to tiež malo pripadať nie vhodné. A jej kamarátom už dupľom.
Zakázať jej to nemôžeš, ale svoj postoj jej vyjadriť môžeš.
Veľa ľudí čo takto hovorí, rozmýšľa z pohľadu - čo keď sa tam niečo stane, bude tam predsa s inými chalanmi, v dovolenkovej destinácii s ďalšími podobnými partiami a pod. ...
Ale možno by si sa mal pozrieť na to čisto z pohľadu nej. Pozri sa na ňu alebo si ju predstav, veď ste spolu, tak ju snáď poznáš aká je, a spýtaj sa, či to medzi vami funguje, či si vieš predstaviť, že by také niečo urobila.
No a riaď sa odpoveďou na tú druhú otázku.
Keď nemá dôvod to spraviť, veríš jej, uvedomuješ si že jej to zakázať nemôžeš, tak ju nechaj nech tam ide.
Väčšinou ľudia vo vzťahu čo si všímam, chodia baby s kamarátkami, a chalani s kamarátmi ... keď už. Malokto tak chodí separátne. A vôbec nechodia mixovane.
si mozes spravit cas pre seba.
Ale tak nebudem klamať, poviem ti rovno, že na východniarov a väčších pijanov nemám, takže s takými ani jednak nejako netúžim piť. A je výhoda, že som chlap, pričom mňa by snáď chlap nechcel zrejme opiť za účelom sexu a baba si nemyslím, že by bola toho schopná, keď poznám poväčšinou iba slušné.
A posledna otazka "pustili by ste ju?" ... wtf, ona nie je tvoj majetok... ty mozes spokojne vyjadrit ze sa ti to paci alebo nepaci, suhlas nesuhlas ale branit alebo zakazet je najvacsie chudatctvo co mozes urobit, cau
(Ok, nie som si istá, či u nás, ale vo väčšine vyspelých krajín isto)
@25 hej je, bol aj nahlásený aj prešiel súdnym procesom
Ako to skončilo? Zas podmienka?
no popravde, sud trval 4 roky lebo šak naše sudy a nevyriešilo sa prakticky nič, dostal iba za napadnutie, kedže to bolo dokazateľné, vzhladom na množstvo alkoholu v krvi nebolo možné dokázať, či slečna súhlas dala alebo nie, teda ho vinným uznať nemohli, čo je naozaj smutné.