Zijem v Prahe a vyrastala som v BA. Milujem Bratislavu a chcem sa tam vratit Paci sa mi aj Londyn, Pariz, Benatky, Rim, ... Ale neviem si predstavit zit tam. Chcem zit tam, kde je moja rodina a priatelia, a to je Bratislava
Ťažko povedať, každé z tých miest má svoje pre aj proti, prečo sa mi tam žilo dobre. Neviem teraz jednoznačne povedať, že mesto je lepšie aj keď prináša mnoho výhod, keď mám prakticky všetko takpovediac "po ruke", avšak nemám tu žiadnych priateľov a je tu viac ruch, hluk, prach, čo znižuje dobrý dobrý dojem z mesta a nahráva dedine, kde som vyrastal.
Mesto Poprad milujem v ktorom som sa narodil a v ktorom som vyrastal, som zvyknuty nato ze ked sa pozriem z balkona tak vidim Tatry. Preto ked som v inom meste tak mi chyba pohlad na Tatry . Jedina vec ktora mi vadi na mojom rodnom meste su ludia v ktori v nom ziju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov