áno stará láska nehrdzavie a moja prvá láska bola síce smiešna, tínedžerská, ale ešte aj teraz keď o tom píšem a spomeniem si tak mám motýle v bruchu a priblblo sa usmievam
Ja mám skôr take skúsenosti že keď sa spätne pozerám na svoje vzťahy, aj napriektomu, že som bola vtedy presvedcena že je to veľká láska, dnes si myslím že to láska nebola vôbec a že som len bola pobláznená
Skor som miloval ženu, ktorá sa nikdy nestala mojou partnerkou, ale bolo to fakt super kamarátstvo. Ona sa potom priznala, že mala podobné city ku mne, ale nikdy sme to nedali do kopy a som za to rád. Velmi sme sa podporovali, srali na romantiku, či šukanie a veľmi veľa som nakoniec dospel v takomto kamarátskom vzťahu a uvedomil si, že aj množstvo chalanov vlastne milujem rovnakým sposobom a to že je niekto opačného pohlavia je vlastne len taká "okolnosť" ktorá zavádza k pičovinám. Keď má niekto toho druhého úprimne rád za to aký je a náhodou je opačného pohlavia, partnerský vzťah naozaj nie je jediná možnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov