Podľa mňa to závisí veľmi aj od postoja aký človek k tomu zaujme. Môže to byť, aj cez všetky strasti, príležitosť k seba rozvoju, toto obdobie. Ale tiež sa môže začať človek ľutovať, utápať a to by bola živná pôda na ktorej by mohli vykvitnúť rôzne
vnútorné problémy. Ja som lockdown, samotu pocítil najmä v januári.
Vadi mi, ze sa nemozem (velmi) stretavat len s jednou konkretnou osobou, kedze je z ineho okresu. Keby bola moja polovicka pri mne, tak by nic nechybalo.
nestretávam sa s nikým a je mi super. žijem sama, pracujem z domu, s kolegami komunikujem iba online, píšem si s pár ľuďmi, s jedným kamarátom sa občas opijeme cez teamsy a volávam si s tatkom zhruba raz za týždeň, to je všetok sociálny kontakt, ktorý potrebujem
bez kontaktov to pôjde ťažko :/
ale inak cez koronu sa v pohode dá podľa mňa, ja som posledné mesiace presedlala na skype a zoom a moja socializacia zacala vcelku fungovat az priliš
Mne je divné byť s ľuďmi... takže ano dá sa... nestretával som sa s nikým ani pred covidom a nechodil von... okej parkrat ale inak nie. Takže dá sa. A musiš chodiť na testovanie, takže nejaky kontakt máš aj ludí vidíš
Som doma s rodinou, stále sa s niekym bavím da sa povedat a aj tak sa citim sama. Chybaju mi ludia, situacie, smiech.
Mylne som si myslela ze som asocialka ale to len preto, ze som stale bola s hufom ludi a aj ked som niekam isla sama ludia boli okolo mna a vzdy sa nasiel niekto co mi nieco povedal ja MILUJEEEEM LUDI A CHCEM BYT S NIMI
Uz mi extremne prekapava z tohoto
Momentalne sa tesim uz aj ked len niekoho miniem v DMke alebo vidim predavacku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vnútorné problémy. Ja som lockdown, samotu pocítil najmä v januári.
Vadi mi, ze sa nemozem (velmi) stretavat len s jednou konkretnou osobou, kedze je z ineho okresu. Keby bola moja polovicka pri mne, tak by nic nechybalo.
nestretávam sa s nikým a je mi super. žijem sama, pracujem z domu, s kolegami komunikujem iba online, píšem si s pár ľuďmi, s jedným kamarátom sa občas opijeme cez teamsy a volávam si s tatkom zhruba raz za týždeň, to je všetok sociálny kontakt, ktorý potrebujem
Ale pár ľudí mi chýba no
ale inak cez koronu sa v pohode dá podľa mňa, ja som posledné mesiace presedlala na skype a zoom a moja socializacia zacala vcelku fungovat az priliš
Som doma s rodinou, stále sa s niekym bavím da sa povedat a aj tak sa citim sama. Chybaju mi ludia, situacie, smiech.
Mylne som si myslela ze som asocialka ale to len preto, ze som stale bola s hufom ludi a aj ked som niekam isla sama ludia boli okolo mna a vzdy sa nasiel niekto co mi nieco povedal ja MILUJEEEEM LUDI A CHCEM BYT S NIMI
Uz mi extremne prekapava z tohoto
Momentalne sa tesim uz aj ked len niekoho miniem v DMke alebo vidim predavacku.
ale niektorym ludom to vyhovuje