Aké je to žiť v meste/dedine ako Slovák v minorite? Nejaké príhody?
Aké je to žiť v meste/dedine ako etnický Slovák, kde väčšina ľudí sú buď maďari, rusíni, rómovia alebo akékoľvek iné etnikum, zatiaľ čo vy nerozumiete ich jazyku/zvykom? Máte nejaké vtipné/mätúce/rozpačité príhody zo života?
Ja som jedine chodila do Martina k starym rodicom ako mala a tam je kopu Romov. Aj maly kusok od nas bola romska stvrt (fakt priserne nieco, hlucne, spinave). Babka ma vzdy strasila, ze ked nebudem posluchat, tak ma unesu cigani, lebo oni vraj unasaju neposlusne deti. Par krat aj sama zaklopala na dvere vonkajsie a volala na mna, ze uz su tu, uz si po teba idu! Aneb "ako v uz v 4 rocnom dietati vyvolat prve znamky rasizmu". Nemam preto rada Romov, strasne mi vadia. Teraz samozrejme nemyslim tych slusnych.
@thunderstorm@7 Ale je to bohuzial bezna prax, takymto sposobom rodicia dojebali uz vela deti. A z decka je potom len rasisticke agresivne hovno, a vlastne zbytocne, len vdaka nejakym rozpravkam od hlupych rodicov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
choré, fakt.