3. to zistis hned jak ju spoznas Povie ti jednu vetu a povies si tak v duchu ona je divna ale ne da sa najst baba len musis davat bacha bo daktore su prchcane a vedia pekne vyzuivat.
heeeeeeej, richo, ja som z blavy!!!! a poznam tolko milych a super bab ze by si sa az divil... ale uznavam ze su tu aj tie druhe... tak si teda treba dat pozor na to, s ktorou sa akurat bavis
Veď nehádžte zasa všetky baby do jedného vreca! Ja nie som z BA, ale poznám odtiaľ baby a nezdajú sa mi také zlé...
Myslím si, že musíš veľmi veľa hľadať, ak chceš nejakú dobrú nájsť Lebo takú určite nenájdeš niekde len tak na ulici, alebo horšie (pre istotu nemenujem - domyslime si).
A keď nájdeš takú celkom fajn, to príde aj samo... nechápem, prečo zakladáte takéto témy...
22.26. mno posobíš dosť ako zúfalec, s takýmto prístupom asi žiadnu normálnu babu nenájdeš. Vieš čo poviem ti tajomstvo, nie všetky baby sú také isté, a teraz ešte večšie tajomstvo - som z blavy, a tramtadadá som panna - to je ale prekvapčo že?
30. Na to je treba vela papierovačiek, dovtedy sa zo mna može stať aj mníška, aj ked aj tie majú celkom zábavný život (aspon tie ktoré máme pri dome, hrajú tam basket, futbal akčné mníšky
omg :f toto je diskusia ved si uz zvyknite, ze vsade su blby ludia a aj normalny, len skoro vsade prevladaju blbci...a v BA...hadam by to tam malo byt najlahsie, kedze je to najvacsia dedina...
V BA najst normalnu babu je uspech ale da sa to, hlavne netreba chodit na obycajne disko ale skor do klubikov typu subclub, radost a podobne.. tam sa momentalne zdruzuje ta normalnejsia cast BA.. aj ked teda skoro vsetko nad 18
pocuvaj take zlozite napady.. najdi si nejaku na nete!.. chod na birdz, booom, pokec pokukaj nejake baby podla mna naj sa kuka na boome lebo sa tam nedaju heslovat albumy, napis jej ci si popise a tak si s nou pis vypytaj si jej icq, pis s nou a ak si budete rozumiet dajte stretko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
1. kup si nejaku drogu
2. chod na disko
3. kup holke chlast
4. nasyp jej tam drogu
5. pockaj pokym bude malatna a je tvoja
a ak babu na vztah tak bud sam sebou, chodievaj na party a pod a iste si nejaku fajn babu najdes
Myslím si, že musíš veľmi veľa hľadať, ak chceš nejakú dobrú nájsť Lebo takú určite nenájdeš niekde len tak na ulici, alebo horšie (pre istotu nemenujem - domyslime si).
A keď nájdeš takú celkom fajn, to príde aj samo... nechápem, prečo zakladáte takéto témy...
23.inak tebe "hip-hop" skodi..a moc si viac vymleta ako si bola
no co si budeme nahovarat nr tiez neni sväta..ale to je vsade..a radsej nebudeme skatulkovat
Aj toto potvrdzuje to že netreba všetkých hádzať do jedného vreca!!
Presne tak, nenávidím škatulkovanie
Podla tuna zucastnenych (Zabeus, Zemina, Keuska, Bibo, Nanuska) ...
si kokot!
K téme: Nechápem prečo robíte z Bratislavských dievčat ku**y, slepice prípadne iné indivíduá aké inde na Slovensku neexistujú...
17: Ťažko povedať aké najväčšie pajzle vymetáš...
Rovnako ako Dreamagall(29.) vo svojom okolí štetky a podobné nemám a podľa Pawla(30.) by som bola v UNESCO ešte cennejšia (to pre ten vek )
37: Ešte existuje niečo medzitým, ale tie sú zadané a nehodlajú to meniť, takže tie asi nerátaš, čo?
Galinka: v pokrocilej nocnej hodine bibo zhodnotil, ze jemu je to uuuplne jedno a dal nam svoje heslo