Dobrý deň dávnejšie som čítal jeden blog kde bolo veľmi veľmi podrobne vysvetlené čo platí na baby a ako ich zbaliť a viem že som to čítal tu na birdzi .. nepozná niekto náhodou toho autora ?
@deravevreco kasli na navody, proste bud sam sebou a raz tu pravu proste najdes. Je zbytocne sa riadit podla neviem akeho navodu, ked nakoniec po case ta baba aj tak zisti, ze sa len pretvarujes.
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
Caute chalani. Vo vasom veku som mal podobny problem a vtedy mi pomohol jeden moj dobry kamos, ktory bol v tomto smere skusenejsi. A nedavno si zalozil blog: » akonazenu.webnode.sk/...
Este s tym len zacina. Ale ak mate na neho otazky, ma tam "anonymnu poradnu", tak sa ho kludne pytajte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ved ked jej bude nieco chybat,tak sa to dokúpi.
ale ako tak čítam obsah toho blogu, istotne to bol @antifunebracka
A cukrovinky posli @deravevreco nech ukeca nejaku na sladke
Este s tym len zacina. Ale ak mate na neho otazky, ma tam "anonymnu poradnu", tak sa ho kludne pytajte.
Boris vam poradi!