Skratka som dost hanblivy, mam problem sa presadit a vela bab som zatial nemal. Na diskoteke sa tiez nedokazem uvolnit. Neviem...poradte, co mam so sebou robit
@antiantifunebracka skušal si alkohol? ale nie sa spiť pod obraz boží, lebo to môžeš rovno na tú babu zabudnúť.. skús si dať za jeden, ale pozor s tým.. nejako sa pekne vyobliekaj, navoňavkuj, a tak.. proste potom by si mal nabrať trochu sebavedomie
@janyxd to je pravda dodnes si pamatám jedno forum čo založila nejaká zuzka neviem aké číslo má za menom ale niekedy ju tu vidím komentovať.. s otázkou: "mám ísť zajtra k doktorke ak ma bolí hrdlo, nemožem pregĺgať, mám nádchu, bolí ma hlava, mám teplotu, je mi zle a bla bla bla.. tisíc ďalších príznakov no a potom nerob si tu z niektorých ľudí srandu
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
cawte.paci sa mi jedna baba ale vidim ju len rano na zastavke. ale su tam jej kamosky a moj brat a moji kamosi takze ako si mam zistit jej meno?? pls poradte
Aj mne sa pacila jedna baba a nevedel som ako ju zbalit.
A potom som nasiel stranku » akonazenu.webnode.sk/... a nasiel som tam odpovede na vsetky moje otazky. A este tam je aj "anonymna poradna" alebo nieco take. Moze pomoct aj vam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@jerometoucanrainbow
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h » www.birdz.sk/webka/krutafune...
» www.birdz.sk/forum/ako-to-sk...
A potom som nasiel stranku » akonazenu.webnode.sk/... a nasiel som tam odpovede na vsetky moje otazky. A este tam je aj "anonymna poradna" alebo nieco take. Moze pomoct aj vam
PS: Chodim s tou babou uz mesiac!