@wewo
Tu je ale veľmi náročný prvý krok - nájsť vôbec nejakú big tiddy goth na našom konzervatívnom Slovensku.
Na metalových koncertoch nájdeš väčšinou trash v kapsáčoch so šitným mejkapom.
V metalshopoch, podobných obchodoch či baroch sú ženské štýlovejšie, ale tie zasa nemajú big tiddies
Akurát jednu vhodnú poznám na ig, ale aj tá to komplikuje tým, že má chalana
ten moment ked si este aj ta najubohejsia red flag queen ulovi neskutocne mudreho sikovneho chlapa ktory je pekny a mily gentleman, vie varit, fotit, ma umelecke nadanie a skvele hra na niekolkych hudobnych nastrojoch
@wewo Vďaka tej "prevýchove" som si na niečo spomenul.
Poznám jednu fajn babu, ktorá má rada metal, má big tiddies a ľúbi alternatívnu módu (aj keď hlavne vintage a rockabilly).
Z nej by raz mohla byť big tiddy goth gf.
Veľmi veľa času sme spolu v prvej polovici minulého roka trávili. Až jedného dňa v lete som sa ju rozhodol vyskúšať - keď má o mňa naozaj záujem, tak nech sa sama ozve a niečo vymyslí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neskoro...
» vignette.wikia.nocookie.net/to-hollywood-an...
Tu je ale veľmi náročný prvý krok - nájsť vôbec nejakú big tiddy goth na našom konzervatívnom Slovensku.
Na metalových koncertoch nájdeš väčšinou trash v kapsáčoch so šitným mejkapom.
V metalshopoch, podobných obchodoch či baroch sú ženské štýlovejšie, ale tie zasa nemajú big tiddies
Akurát jednu vhodnú poznám na ig, ale aj tá to komplikuje tým, že má chalana
Mimochodom, jednu starú českú knižku o okultizme aj mám doma!
Poznám jednu fajn babu, ktorá má rada metal, má big tiddies a ľúbi alternatívnu módu (aj keď hlavne vintage a rockabilly).
Z nej by raz mohla byť big tiddy goth gf.
Veľmi veľa času sme spolu v prvej polovici minulého roka trávili. Až jedného dňa v lete som sa ju rozhodol vyskúšať - keď má o mňa naozaj záujem, tak nech sa sama ozve a niečo vymyslí!
...od júla sme sa nebavili
No čo, aspoň sme sa všetci pobavili
Teraz je už asi obom z nás blbé tomu druhému písať, či volať
akoze nehlasim sa, ale splnam
big head gives the best head