hehe... dobrreee toto... zaujimavy napad sa rezat... a nechcem byt zla, ale EMO chalani sa balia nejak inak ako ini chalani ?? co sa clovek nedozvie...
Hmm... emáci neskrývajú svoje city... Myslím, že by si sa mala niekde podrezať... na nejakom verejnom priestranstve... najlepšie v nejakom obchodnom centre... keď pôjde okolo, samozrejme... No, a dúfajme, že neskolabuje a že ti príde pomôcť...
Myslim,ze zbalit emaka chalana je take iste ako zbalit normalneho chalana bo este aj lahsie...staci aby si ta vsimol,nemusi to byt hned rezanie zil...ale nieco ine co mate spolocne...napr. hudbu (pusti si na mobile nahlas jeho oblubenu skupinu ked pojde okolo teba)mozno to pomoze
preboha.. to iste so pri normalnom neemo chalanovi priblblo sa usmievaj, kyvaj.. moses pri nom i spievat ... urob mu dobru naladu, rozosmej ho (nesnaz sa ho rosplakat )...
ja som emaciik a myslim ze EMO boys sa balia presne taq isto ako ostatny chalani..ale len bisexualy lebo emaka co je homosexual asi len tazko zbalis DD
No raz som zbalila Emaka ale to som bola dost na mol aa musim ti povedat, ze sa bozkaval rovnako ako "normalny" chalan a bol taky isty hajzel, ako ini chalani
Skus sa pred ním postaviť na hlavu a odrážať ušami, ale ak to nezaberie tak sa skus len prihluplo usmiať a pozvať ho niekam, napr. do kina ako normálne chalana...
pre boha ludia zobudte sa EMO je NORMALNY STYL ako kazdy iny a NIEJE O PODREZAVANI SA a REZANI ZIL..
MY EMOKIDS VIAC VYJADRUJEME SVOYE EMOCIE AKO OSTATNI LUDIA A NIESU TO LEN TIE NEGATIVNE (plac,hnew..) ale AJ TIE POZITIVNE (smiech,radost..) ZATO NAS NEMUSITE ODSUZDOVAT...ok sme trosku ini ako ostatni ale len vo vijadrovani pocitoch a ete v tom ze NIESME ODKAZANI NA SPOLOCNOST...
vazeni a mili!! je od vas sice velice interesantne ze chcete vyjadrit svoje nazory na emo, ale tomu dievcatu tym vobec nejako nepomahate, prave naopak...mali by ste sa hanbit....vytvorte si vlastne forum ,,co si myslite o emo a o ziletkach" a tam sa cinte...
emaka? podla znameho slovenskeho prislovia emak si emacku hlada... takze sa rychlo hod na emo ale inak ho normalne oslov a povedz mu hocijaku blbost.. ak sa chyti - tak si mu sympaticka a potom to pojde samo. a ak sa nechyti tak este vzdy mozes kazdy den ist na jeho facebookovu nastenku a sledovat ho
boha ludia vy ste sialeny ako zbalit emo chalano normaalnee ako by si chcela zbalit normalneho chalana .a citala som trochu co tu niektory kokoti popisali o emo .KOKOTI .boha!!!co to má byt vy nikdy nepochopite ze emo neni o ziadnom rezani a tak ????EMO JE NORM8LNY štýl pochopte .konecne si to už zapametajte!!!
Ja som emo ale vi robite z emakov homoseksualov lebo sy robja ocne lynky a podobne ale za to njesu homoseksualy a ani sy nepodrezavaju ruky mozno to njektori robja ale iba za to ze su na svete taky ako vi co im ublyzuju ja mam kamosov emakov ale ani jeden sy nereze zyly a njesu gejovja a nezaujmaju ich njake slahnute zyletky ale iba to ci je baba uprimna a ci ich ma rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Začni sa pred ním rezať
:d
(skus sa pred nim zacat rezat alebo mu pochval ofinu )
ked nezaberie tak sa porez,alebo prinajmensom rozplac
Ukaz mu gillet mach 3 nitro, on ostane v uzase a navrhni mu ze sa pojdete niekde spolu rezat.
A to mas vlastne prve rande
It: ten gillete nema chybu
dpc, toto uz nema chybu
Ale Emo baby sú sexi
a inak mame také isté tašky!!(ta tretia v albume je mojaaaa!!!!!)
MY EMOKIDS VIAC VYJADRUJEME SVOYE EMOCIE AKO OSTATNI LUDIA A NIESU TO LEN TIE NEGATIVNE (plac,hnew..) ale AJ TIE POZITIVNE (smiech,radost..) ZATO NAS NEMUSITE ODSUZDOVAT...ok sme trosku ini ako ostatni ale len vo vijadrovani pocitoch a ete v tom ze NIESME ODKAZANI NA SPOLOCNOST...
tento tvoj post beriem ako zart neprijde mi velmi realne, zeby niekto napisal taku somarinu, aj ked pri tych emo pozers je mozne vsetko
a vyhral to koment @73