Už sedem rokov chodíme do rovnakej školy. Poznali sme sa už v škôlke. Je môj najlepší kamoš z chalanov. Mám ho strašne rada,ale on si všíma skôr moju najlepšiu kamošku. Čo mám robiť??? Ako mám nanho zapôsobiť??
Nechcem ti zle,ale nikdy nechoď so spolužiakom! Proste nikdy Väčšina vzťahov,čo sa odohrávajú medzi spolužiakmi,alebo ľuďmi zo školy stroskotá na tom,že sú tí dvaja príliš často spolu a potom to nie je čo bejvávalo...
I keď poznám aj výnimky,ktoré sú,bohužiaľ, menšina.
@trdelniiiq všimni si vek a pochopíš. A taktiež ber do úvahy aj to, že ho pozná ako dlho a ak by sa s ňou dal do vzťahu a ona s ním a rozišli by sa, on by ju nechal tak by to nemusela uniesť
@adsy ja som to bral tak, ze ten vek 13 je tam len kvoli tomu, ze sa jej nechcelo babrat s nastavenim veku, atd a rovno isla pisat do fora..ked vezmem do uvahy ze je fakt 13 rocna, potom by do vztahu ani vobec nemala ist
vzťahy medzi spolužiakmi fungujú len keď je jedna alebo obidve strany totálne drbnutá (menšina prípadov) a takto sa môžeš len tešiť že ho máš...je jedno že sa poznáte už dlho, mala si to s ním skúsiť skôr, v škole sa to môže len posrať-alebo to skús mimo školy a pred spolužiakmi to držte v tajnosti (naozaj v tajnosti, žiadne šuškanie ani nič také!)...to by mohlo fungovať ale budeš riskovať že stratíš osobu ktorá ťa vypočuje, a to podľa mńa za to nestojí, tak si to najprv dobre premysli.
Ja som sa dala dokopy teraz v maturitnom rocniku so spoluziakom po 8 rokoch stravenych v jednej triede a rozhodne nelutujem. zblizila nas stuzkova xixi
V skole sa spravame viac menej normalne,mame super partiu v triede,spolocnych priatelov s ktorymi podnikame akcie a vobec si nelezieme na nervy,ze sme vela spolu prave naopak.V skole praveze ani nemame extra cas na seba,mame rozlicne predmety.Najprv som sa bala,ze chodit so spoluziakom,ale je to fakt super,blbe by bolo iba kebyze sa rozideme,preto mi spoluziaci radia nech to aspon do maturity spolu potiahneme D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
I keď poznám aj výnimky,ktoré sú,bohužiaľ, menšina.
väčšinu by som chcela zabiť, ale tohto nie niektroý majú vážne o koliečko menej........možno aj o viac
nie že by som bola nejaká dospelá, ale prepáč je to hovadina a najhoršie je že je to tvoj spolužiak a ešte k tomu sa zaujíma o tvoju kamošku ...
V skole sa spravame viac menej normalne,mame super partiu v triede,spolocnych priatelov s ktorymi podnikame akcie a vobec si nelezieme na nervy,ze sme vela spolu prave naopak.V skole praveze ani nemame extra cas na seba,mame rozlicne predmety.Najprv som sa bala,ze chodit so spoluziakom,ale je to fakt super,blbe by bolo iba kebyze sa rozideme,preto mi spoluziaci radia nech to aspon do maturity spolu potiahneme D