blábol... skusal som to chcel som tomu verit dokazal som to pocuvat aj jedenapol hodiny ale je to marne teda aspon u halucinogenov, ked som skusal relaxanty tak ma ztoho iba bolela hlava. Ale je to individualne mozno to niekomu fakt jede..
to je niaka "hudba" že take niečo na inej frekvencii
tak to je dosť stará vec, princip neni na inej frekvencii ale na tom že je tam opakujúci sa symbol -ton každých 45-60 sekund, može byť uplne nenápadny a pochybujem že by som si ho tam niekde všimol, len to dostáva mozog do ineho rozpoloženia , hladina alfa, a je náchylný na sugesciu... na tomto vyrástla generácia new age
ale imho pekne svinstvo, lebo nevieš čo sa ti hrabe v podvedomí - možeš dostať príkaz na ktorý budeš mať nutaknie ho splniť a pritom nebudeš tusíť aky vlastne je.. presne tak funguju kazety na chudnutie a pod..
blaa... blaa... specialne sluchadla su iba biznis tak jak cele tieto "drogy" ja som mal pozicane sluchadla dost dobre nato aby mi to slapalo.. ale nedokazal som si vsugerovat ziaden stav.. to uz jazda busom je ucinnejsia
Presne ako lilithka vravi, treba muslove sluchadla, inak to nefunguje.
Funguje to a slape to A ked je clovek pod vplyvom niecoho ineho k tomu, tak to slape 100x viac, sme s kamosom boli doma po huleni, pustili si Hand of God a po 10 minutach sme to musli vypat lebo halusky uplne :>
Subterranean: no jasne ze tie nazvy tych "drog" a tak su skor marketingovy tah, ale funguje to realne . Len treba pritmie, muslove sluchatka, a najlepsie lezat a zavrete oci.
Mei: ani nie moc, davnejsie, pred par mesiacmi/tyzdnami som k tomu trosku nacuchol a sa venoval tomu, lebo mal som aj taku knizku, ze Objavte silu svojej mysle, ale teraz uz nie .
Ale malo to nieco do seba, musim uznat. Planujem to este riesit, po maturitach ked bude pokoj .
Kamoska ma k tomu tak viac menej pritiahla, ona je taka dost "open-mind" osobnost. Sme skusali aj prenasanie energie a tak. Diali sa mi aj take veci, ze som vedel nejak vycitit buducnost alebo nieco co sa stalo a ja som pri tom nebol, ale vedel som ze sa to stalo. Takto to znie divne, ale sam som bol dost prekvapeny vtedy .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to je niaka "hudba" že take niečo na inej frekvencii
tak to je dosť stará vec, princip neni na inej frekvencii ale na tom že je tam opakujúci sa symbol -ton každých 45-60 sekund, može byť uplne nenápadny a pochybujem že by som si ho tam niekde všimol, len to dostáva mozog do ineho rozpoloženia , hladina alfa, a je náchylný na sugesciu... na tomto vyrástla generácia new age
ale imho pekne svinstvo, lebo nevieš čo sa ti hrabe v podvedomí - možeš dostať príkaz na ktorý budeš mať nutaknie ho splniť a pritom nebudeš tusíť aky vlastne je.. presne tak funguju kazety na chudnutie a pod..
Funguje to a slape to A ked je clovek pod vplyvom niecoho ineho k tomu, tak to slape 100x viac, sme s kamosom boli doma po huleni, pustili si Hand of God a po 10 minutach sme to musli vypat lebo halusky uplne :>
Ale malo to nieco do seba, musim uznat. Planujem to este riesit, po maturitach ked bude pokoj .
Kamoska ma k tomu tak viac menej pritiahla, ona je taka dost "open-mind" osobnost. Sme skusali aj prenasanie energie a tak. Diali sa mi aj take veci, ze som vedel nejak vycitit buducnost alebo nieco co sa stalo a ja som pri tom nebol, ale vedel som ze sa to stalo. Takto to znie divne, ale sam som bol dost prekvapeny vtedy .
alebo postačí aj vodarko , vapovizer stojíokolo 5000