takí tí americkí stredoškoláci so skrinkami na chodbe, k tomu romanticka muzička ako podmaz, + spomalené zamilované pohlady ala Vanessa a Zac Efron cez celu chodbu..a samozrejme nesmie chýbať nejaká zlá mrcha Ashley aby to malo grády..
@smajdovamamka tu odpoved nenájdeš,ved sa pozri aké chujoviny ti tu trepú.Jediný kto tu napísal niečo rozumné je @matwejo
Moja rada znie:Vykašli sa na neho,ked chce tam tú pobehlicu,nech si ju zobere.Ty si nájdeš lepšieho
Kolega @tomias povedal ,,no skus mu to povedat do oci,ze ho chces...,,.Hlavne toto nerob.Ty mu to povieš,odmietne ťa a bude sa to šíriť ako mor.Donesie sa to ku nej a ak je taká obľúbená ako hovoríš tak proti tebe poštve ostatných
@pijemzelenycaj a ešte samozrejme niekto, kto im bude písať skladby, aby ich mohli spolu spievať a aby si tá hnusná mrcha uvedomila, že je to pravá láska a patria k sebe, aj keď ich delí 10000 kilometrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
btw, holka, tu ti nikto neporadí
a dievča, nič s tým nespravíš
takí tí americkí stredoškoláci so skrinkami na chodbe, k tomu romanticka muzička ako podmaz, + spomalené zamilované pohlady ala Vanessa a Zac Efron cez celu chodbu..a samozrejme nesmie chýbať nejaká zlá mrcha Ashley aby to malo grády..
@smajdovamamka no skus mu to povedat do oci,ze ho chces...
To by som sa aj ja namotal na nie moc peknú a nie moc obľúbenú babu,kebyže mi vytrúbi
Moja rada znie:Vykašli sa na neho,ked chce tam tú pobehlicu,nech si ju zobere.Ty si nájdeš lepšieho
Kolega @tomias povedal ,,no skus mu to povedat do oci,ze ho chces...,,.Hlavne toto nerob.Ty mu to povieš,odmietne ťa a bude sa to šíriť ako mor.Donesie sa to ku nej a ak je taká obľúbená ako hovoríš tak proti tebe poštve ostatných