Boli sme spolu od maja, ale bohuzial v polke septembra som musela odisť do Prahy studovat.. takze mesiac sme mali vztah na dialku, a bol to hrozny mesiac.. boli neustale hadky, kvoli kazdej somarine, ale nikdy o nic vazne neslo, postupne som citila ze ho
stracam, viackrat boli reci o rozchode, takmer po kazdej hadke.. a pred tyzdnom to so mnou ukoncil.. ale podla mojho nazoru tam este nejake city urcite su, uplne chapem ze to chcel ukoncit, ten posledny mesiac bol fakt hrozny.. no ale vzdy islo iba o nedorozumenie, chyba v komunikacii.. kebyze sa o tom normalne v klude porozpravame, tak si naozaj myslim ze by to vedelo fungovat aj na dialku, nie som predsa az tak daleko, a tie hadky boli fakt kvoli zbytocnostiam.. tento vikend idem za nim, on ten vztah berie uz ako ukonceny, ale ja to stale nechcem vzdat, verim ze tam este nieco v nom je, nejake rady co robit? ako ho presvedcit to skusit este raz a ze to bude ine tentokrat?
proste strasne ma to stve, lebo si myslim ze sme fakt mohli mat nieco pekne, teraz neskutocne lutujem tie hadky.. a podla mojho nazoru sancu mat to co sme mali este pred tym ako som odisla, mame..
Pokiaľ obaja naozaj chcú, tak to bude aj na diaľku dočasne fungovať. Ale ak jedna strana nemá záujem, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť a nič s tým neurobíš. Toť moje skúsenosti.
Prečo ho presviedčať?
Opraviť vzťah nie je ako opraviť nejakú elektroniku...
Ak to proste nefunguje tak to nikdy nebude fungovať. A hlavne ak ty si tu a on je tam. Ste mladí ľudia prečo sa obmedzovať?
On nech si ide svojim životom, ty svojim. A hlavne kks od mája ak by ste boli roky spolu, mali veľa toho za sebou nepoviem.
Ja som bol 3 roky s partnerkou, rozišiel som sa s ňou lebo to dlhšie nefungovalo. Samozrejme, že mi x-krát chýbala. Aj som rozmýšľal a niekedy ľutoval ale vždy ked som sa zamyslel spätne som si uvedomil, že to nefungovalo tak načo to siliť? Proste nefungovalo to tak sme nepatrili k sebe a byť s niekym umelo alebo jednostranne nemá zmysel.
odisla si studovat do inej republiky, zacina sa ti uplne nova kapitola zivota, naco sa chces viazat k niekomu kto je tu a s ktorym si prezila par tyzdnov? uzi si vysku, najdi si niekoho s kym toho v tej prahe vela vela pozazivate a k ex sa nevracaj
@staphylococcus Veď presne. Keby to bolo naopak, že ženy by neodmietli - tak istotne, že by som to využil ak by som ju chcel veľmi. Ale áno, po normálnom rozchode sa vracať nemá zmysel.
Niekto odmietne sex, napr. aj ten, ktorý dotyčnú nemiluje. Niekto nechrápe s niekým len tak. Takže prosím neber každého rovnako. Ak s tebou nechce byť, kašli na neho. Ale ja by som išiel ... To sú také tie zúfalé pokusy o navrátenie dobrého...
Než som prešla všetky komentáre aj som zabudla čo som chcela... Každopádne ak ideš za ním v klude sa porozprávajte o svojich pocitoch, ako to cítiš ty, ako on, počúvaj ho, hlavne nič nesil... Ak spolu máte byť tak budete, ak nie tak rozchod je ťažký ale je to hold súčasť života
A čo teraz čakáš, že začnete od znova a bude to všetko zrazu zázrakom iné? Neži v ilúziách o tom, čo by mohlo byť KEBY?... To sa nestane. Taktiež podľa môjho názoru ten vzťah trval krátko, aby si bola z toho taká vykoľajená. Hlavu hore a kašli naňho.. sústreď sa na to, aby si bola šťastná sama so sebou, ostatné príde časom. peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Opraviť vzťah nie je ako opraviť nejakú elektroniku...
Ak to proste nefunguje tak to nikdy nebude fungovať. A hlavne ak ty si tu a on je tam. Ste mladí ľudia prečo sa obmedzovať?
On nech si ide svojim životom, ty svojim. A hlavne kks od mája ak by ste boli roky spolu, mali veľa toho za sebou nepoviem.
Ja som bol 3 roky s partnerkou, rozišiel som sa s ňou lebo to dlhšie nefungovalo. Samozrejme, že mi x-krát chýbala. Aj som rozmýšľal a niekedy ľutoval ale vždy ked som sa zamyslel spätne som si uvedomil, že to nefungovalo tak načo to siliť? Proste nefungovalo to tak sme nepatrili k sebe a byť s niekym umelo alebo jednostranne nemá zmysel.
Ale vracat sa k exovi je pcovina.