no praveže neviem či by som videl stalo sa mi tak pred 3 dnami jedna pomne moc kukala aj ja ponej strašne sa mi lubila asi aj ja jej som si myslel a prišiel som zanou a spýtal sa na jej čislo povedala mi že mám prist za takých 10 min lebo si la niečo kupit a potom odišla už sa neukázala tak preto sa pýtám celý som pohorel
ale ja som ju chcel spoznat strašne sa mi lubila ešte aj teraz mi behá v hlave taká krásná baba sa na mna v živote neusmiala do teraz tomu nechcem verit takže som to pokašlal však
može byt čo už netušim kašlem už na baby ja im ani moc neverim lebo vždy somnou vydrbu ja ešte nikdy zo žiadnou len oni somnou asi som priliš milý alebo dobrý už fakt netušim
nie len balenie báb mi nikdy nešlo vieš nemám v tom skusenosti nemal som ešte poriadný vztah a ani ulet vieš tak sa aj docela hambím báb neni som zviknutý na ich spoločnost mám 20
@pifcinko sorry, viem že je to len net a ja ťa nepoznám ale aj tak, môžem si spraviť mienku - tak na mňa pôsobíš Len toľko. A prosím, nikdy neplať žiadnej babe za to, aby s s tebou išla von
@natyfuckingo Načo robíš unáhlené závery? Zaplatiť, aby si išla von, to je istota - a istota ako sa hovorí je nadovšetko. Keď si raz zaplatíš chlapa, všetko pochopíš - a už to nebudeš chciet inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
by si odisiel a hned by si jej pisal,ne?
co mas 12 rokov?
a si si isty,ze pozerala na teba?
@pifcinko : I imagine that right now you're feeling a bit like Alice, tumbling down the rabbit hole? Hm?
aj tak píšeš.. "decki"