Ako zistim , že dievča ma ignoruje, ked som sa s nou spoznal cen facebook?
Ako zistim, že dievča ma ignoruje, že ma nechce spoznať ked som ju volal vonku začiatkom tyždna a hovorila že na konci tyždna (štvrtok, piatok) ma čas, že rada by sa somnou spoznala a v stredu mi hovorila že štvrtok ani v piatok už lebo nemože (povedala m
Neviem či mam srať nato a ked bude chcieť tak mi ona po čase napiše alebo ešte si s nou pisať a po niejakom čase ju skusim zavolať vonku, len serie ma najviac toto že včera mui nejako začala odpisovať strašne pomaly.. neviem, skusim to ešte a ked to bude tak dalej tak serem nato
Ak sa s ňou chceš zblížiť(nemyslím hned fyzické zblíženie,ale lepšie ju spoznať,ísť niekam von a podobne),nerieš to cez net,počkaj kým budete spolu chodiť do školy.Pri osobnom kontakte ju možno viac zaujmeš ako cez facebook.No ak nie,tak proste smola,dievča nemá záujem a musíš hľadať inde.
@timcoj1 keď píšeš že dobrý kamarát, a nemáš ho na facebooku? myslím v priateľoch? vieš žeby si všimla keď jej tam vyskočí že spoločný priateľ. ak niečo chceš tak sa jej opýtaj, tu asi ťažko bude niekto vedieť keď ju nepozná a ani teba, len ona vie tak sa pýtaj jej.
proste je to dievca ma 15 rokov mozno zmenila nazor zo dna na den mozno si zacala pisat s niekym inym co ju zaujma viac, hlavne jej nevypisuj a neotravuj ju
@ timcoj1 Mať tak tvoje problémy tak ich vyrieším pár kliknutiami Otvorím si jej profil prejdem na ponuku priatelia a vyberiem možnosť zrušiť priateľstvo potvrdím a hotovo
Robíš z toho vedu... Ach jáj
ak budeš čakať, že sa ti žena ozve tak s teba bude kostra skôr, ako ti ona napíše obyčajné ahoj chápeš.. ženy
1. nie každý má čas vysedávať za fb a chatovať atd (sú prázdniny, každý má iné hobby chápeš)
2. nie každý rýchlo odpisuje, najprv odpíše svojej bff, ptm ľudom ktorých pozná a ptm tým, ktorým nepozná
3. skús ju na chvílu nechať tak a uvidíš ako sa zachová
ak ťa bude ignorovať, ignoruj aj ty ju, možno sa v škole spoznáte inak
@Alex458 nemam jej odpisať a počkať na jej reakciu? keď odpiše tak si chce somnou pisať a ked nenapiše tak si nechce somnou pisať? ... ona je dosť často online, nieje taka že hodinu za den je na nete ,... si myslim keby že neodpiše tak nechce somnou sa ani nekamaratiť lebo terajšie tinedžerky vyberaju kamaratstvo a vztah podla vzhladu tak si myslim že sa mi neoplati ani spoznať v škole.. či?
@grinder ano! ale aj @19 narazala som na to, ze niekedy hovorili "spoznali sme sa v meste, v knižnici", atď, a dnes len samé "spoznali sme sa na fb, pokeci", atď. Je to pre mna stále kus weird, ale tak asi doba napreduje
opýtaj sa jej narovinu či ,,vtedy a vtedy,, niekam stebou pojde ... ak sa vyhovorí naliehaj že ,,kedy by stebou teda išla,, nech povie ona ...a až sa aj potom vyhovorí alebo zabudne, čokolvek ... povedz jej že prichádza o vela
@melancholik ... nechcem si pokaziť aj možno buduce kamaratstvo, ja by som počkal kym začne škola a tak sa k nej prihovoriť nie len cez net ale normalne medzi štyroma očami .. len neviem ako sa jej mam prihovoriť keby že sa s nou stretnem prvykrat ked to nebude čakať :/ keby že neviete niekto poradiť
@timcoj1 mnoho ľudí je na nete iných ako v škole atd, takže na to by som nevsádzala
a navyše, to že je online neznamená že chatuje atd, ja tiež som online skoro celý deň a píšem si s niekým až k večeru, väčšinou tam som len tak, pozerám fotky, skupiny takže neznamená, že si teraz píše s inými a tebe nechce
skús jej napísať ked chceš, ale myslím, že by si mal počkať do školy
@alex458 ja som si s nou od kedy sme si začali pisať pisali normalne to cca dva dni s celeho tyždna je taka že neodpsuje poriadne, napriklad napisal som jej ešte doobedu a do teraz mi neodpisala a stale je online tak mi to neide do hlavy že do teraz sme si pisali všetko a teraz od razu malo čo odpiše, a nevydno žeby ma ignorovala, akurat je to vidno tak že málo čo odpisuje
@timcoj1 prihovoriť? no skúsil by som ,,ahoj to som ja,,
ale nie, to už snáď nejako budeš vedieť, dbaj na to aby to súviselo s nejakou situaciou v ktorej sa budete obaja nachadzať, pretože ak to bude čisto iba o prihovorení možeš ju odplašiť hh
podla mňa by si jej na nejaký čas nemal písať, v škole sa možno spoznáte, neprihováraj sa jej hneď pri prvej príležitosti, určite sa spoznáte (napr. na bažantskom)
Ako hovorí @melancholik iba by si ju odplašil
@timcoj1 hh nie je všetko o páčení sa ... svet sa netočí len okolo tohto ... páči sa ti ona? ... nerozmýšlaj nad tým či sa jej páčiš ty ... to je zbytočné ... ak sa jej budeš mať niekedy páčiť ... budeš sa ... aj keď to teraz možno tak nevyzerá, nevzdávaj sa
@timcoj1 len idioti idú s terajšou dobou pokial ich nezaujíma rovnako vnútro ako aj vzhlad ... vždy si všímaj oboje no nikdy neodsúď podla vzhladu, vzhlad si človek nevyberá, to aký je áno ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Robíš z toho vedu... Ach jáj
1. nie každý má čas vysedávať za fb a chatovať atd (sú prázdniny, každý má iné hobby chápeš)
2. nie každý rýchlo odpisuje, najprv odpíše svojej bff, ptm ľudom ktorých pozná a ptm tým, ktorým nepozná
3. skús ju na chvílu nechať tak a uvidíš ako sa zachová
ak ťa bude ignorovať, ignoruj aj ty ju, možno sa v škole spoznáte inak
nase uzasnost nemame napisane na cele a v splocnosti sme necitatelni
a navyše, to že je online neznamená že chatuje atd, ja tiež som online skoro celý deň a píšem si s niekým až k večeru, väčšinou tam som len tak, pozerám fotky, skupiny takže neznamená, že si teraz píše s inými a tebe nechce
skús jej napísať ked chceš, ale myslím, že by si mal počkať do školy
ale nie, to už snáď nejako budeš vedieť, dbaj na to aby to súviselo s nejakou situaciou v ktorej sa budete obaja nachadzať, pretože ak to bude čisto iba o prihovorení možeš ju odplašiť hh
Ako hovorí @melancholik iba by si ju odplašil
pri tomto postupe sa ti aj tak život odvďačí, takto to chodí, dávaj a nečakaj nič ... a uvidíš čo sa stane
a nemáš začo, vela šťastia