Poznám jedného chlapíka, oblieka sa divne, má čudný účes, a je členom avon klubu.
Má iba kamarátky, kamarátov nemá. Nedávno som našla jeho profil na facebook, a príde mi tak divne, jeho fotky, štýl, trošku mi vypadá ako žena. Môze byť gay?
@milgamman
nesúď dievča, ak nie si si istá na 100%, lebo budeš sama súdená, že si niekoho krivo obvinila...
tu je ten rozdiel , kedy môže človek súdiť a kedy nie...
a na čo ti to bude akože dobré vedieť jeho súkromná vec?
chceš ho zbaliť?
alebo sa z neho vysmievať?
tebe by bolo milé, keby sa niekto hrabal v tvojom súkromí?
a ty máš fakt 29 rokov?
Spominam si jak som isty cas mala hrozny crush na gaya neviem v akej deluzii som bola.
Dufam ze kvoli tomu sa to pytas, lebo inak neviem preco toto moze niekto riesit
Nemusí byť gay Aj keď je to dosť možné. V LGBTQ+ komunite je veľa odchýlok, môže byť len metrosexuál, a kamošky má možno preto, že chalpci majú väčšinou problém sa baviť s takmým chlpacom (nechcem generalizovať, jasné, že sú aj výnimky)
Kamarat, ktory je gay mi povedal, ze to zistis ak ho budes velmi pozorne sledovat. Ked pojdete po meste alebo budete sediet niekde v podniku, je velmi dolezite si vsimat jeho kratke pohlady na ludi, ktori idu alebo su okolo. Ak je gay, a bude nablizku atraktivny chlap, tak sa jemne na neho bude pozerat alebo sa otacat a snazit sa na neho pozriet este parkrat predtym nez odide. Nebude to robit okato a zizat na neho.
nechapem naco ti je vediet ci je alebo nie je gay mimochodom, to ze je divny vobec nesuvisi s jeho orientaciou, a mozno je to len tvoj subjektivny nazor a celkovo nechapem ani preco to riesis ak ho teda nechces zbalit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nesúď dievča, ak nie si si istá na 100%, lebo budeš sama súdená, že si niekoho krivo obvinila...
tu je ten rozdiel , kedy môže človek súdiť a kedy nie...
chceš ho zbaliť?
alebo sa z neho vysmievať?
tebe by bolo milé, keby sa niekto hrabal v tvojom súkromí?
a ty máš fakt 29 rokov?
Dufam ze kvoli tomu sa to pytas, lebo inak neviem preco toto moze niekto riesit
nemusi
urcite tu najdes tu odpoved
...ňuf ňuf