ahojte !mam problem...no pre niekoho to nemusii byt az tak velky probleem ale pre mna je...paci sa mi jeden chalan,ale newiem ci aj ja jemu...moja otaazka nie : ako mam zistit ci sa mu pacim alebo nie ??
ach Dadda...nemala si nahodou podobnu diskusiu ze LEN PRE BABY?citujem:"Baby prosííímpomôže mi niektorá ??? páči sa mi jeden chalan a asi aj ja jemu... "
to je akoze ten isty chalan?stale nevies ci sa mu pacis?
zistis to tak ze .no v tvojom veku asi riadne pred tebou frajeri pred kamosmi a tak chapes?ze sa snazi uputat tvoju pozornost a tak ako vravel Tomas30 skus sa spytat alebo tvoja kamoska co mozno najnenapadnejsie aby si sa potom necitila traone keby nie.
Avojky lidi,ja mám 22 a mám podobný problém,akurát,že je to trochu zložitejšie.Páči sa mi jeden chalan z práce a mám taký dojem,že aj ja jemu,mno skoro stále sa na mňa usmieva,ked ide okolo,dostávam od neho komplimenty,vyplazuje mi jazyk a tak podobne,ved víte o čem mluvim,ne?Teraz k veci,problém je v tom,že tak nejak podobne sa správa ešte aj k 2 babám.Ja len neviem ako mám jeho pozornosť pripútať viac na seba,šak viete aby sa na ne vykašľaľ prosím poradťe dekuju pjekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
to je akoze ten isty chalan?stale nevies ci sa mu pacis?
zistis to tak ze .no v tvojom veku asi riadne pred tebou frajeri pred kamosmi a tak chapes?ze sa snazi uputat tvoju pozornost a tak ako vravel Tomas30 skus sa spytat alebo tvoja kamoska co mozno najnenapadnejsie aby si sa potom necitila traone keby nie.