Toto je otázka pre dievčatá hlavne. Viem, že mnohé baby chcú objem zväčšiť, lenže ja mám husté a tvrdé vlasy, takže ich mám ako lev -.-' aj keď si ich vyfúkam a vyžehlím, stále majú obrovksý objem. Stačí aby trošku zafúkalo a mám to mega veľké. Tak by som
aj ja mám také a hrozne sa mi nepáčia.. dnes som bola kvoli nim taká nervózna.. vážne rozmýšľam že či ešte dnes nezoberiem nožnice a neostrihám si ich ako v lete sama
Ja ich nemám zas jak lev, ale tiež sú husté a môj problém je, že keď sa v noci preležia a ráno si ich rozčešem, udržiavajú si ten debilný preležaný tvar. Ja používam straight and easy kondicionér a balzam a dosť to pomáha, sú vďaka tomu jak páperie.
ja mám taký istý problém a riešim to tak že si na nich dám kopu kondicionéru a nefúkam si ich len ich nechám prírodne vysušiť a potom ich vyžehlím na vysokej teplote prelakujem a je to o dosť lepšie
Mama je kaderníčka.....a raz som sa jej pýtala, načo ja taká oná, divná vec....také divné nožničky proste úplne vadné A povedala, že na preriedenie príliš hustých vlasov.
Tož záver je, choď ku kadernícke nech ti s tým čosi urobí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ked ani to nepomoze, tak jedine zajst kadernicke na preriedenie
Tož záver je, choď ku kadernícke nech ti s tým čosi urobí.
Rozčešem po umytí a kondicionéri, uschnú a baf, afro ako vyšité. A po tom sa mi zbijú do takých pramienkov, čo mi lezú na nervy.
Ako vyzerá to preriedenie?